Make your day different

Logo Cover

Adriana Đurđević našla se u problemima zbog romantičnih fotki s Dujom Ćaletom-Carom snimljenih u Abu Dhabiju: ‘Snašli smo se koliko smo mogli…’

Dok je većina Hrvata početak godine obilježila u svojim
domovima, poznati par Duje Ćaleta-Car i Adriana Đurđević otputovali su u Ujedinjene Arapske Emirate, gdje još uvijek borave i uživaju u razgledavanju Abu Dhabija. Ipak, idiličan odmor pokvarili su im problemi u kojima se dubrovačka pravnica našla zbog romantičnih fotografija snimljenih pred džamijom Šeika Zajeda. Naime, nakon što je pozirala zagrljena sa svojim partnerom, našim najmlađim reprezentativcem, zgodna WAGS-ica morala je obrisati fotografije, no neke je ipak uspjela spasiti, a o svemu se oglasila na svom Instagramu…

Hrvatski nogometaš Duje Ćaleta-Car i njegova djevojka Adriana Đurđević proteklih dana borave u očaravajućim Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a nedavno su se uputili u razgled džamije Šeika Zajeda petnaestak kilometara udaljene od Abu Dhabija.

Proslavljeni 24-godišnji nogometni reprezentativac i pet godina starija pravnica odlučili su ovjekovječiti posjet osmoj po veličini džamiji u svijetu, no idiličan provod ubrzo se pretvorio u noćnu moru.

@adrianadurdevic

Naime, Adriana je na svom Instagramu s obožavateljima podijelila fotografiju dvorane u kojoj se muškarci klanjaju, a može primiti i do 9.000 ljudi. Usto, objavila je nekoliko fotografija na kojima pozira u zagrljaju najmlađeg Vatrenog, koje je, kako je pojasnila, jedine uspjela ‘spasiti’.

Iako se nismo smjeli zagrliti, snašli smo se koliko smo mogli da se bar malo priljubimo jedno uz drugo’, poručila je u objavi, a u komentarima je otkrila kako je neke od fotografija morala obrisati.

 
@adrianadurdevic

‘Hahaha, ovo su one obrisane’, napisala joj je prijateljica, a zgodna WAGS-ica ubrzo joj je odgovorila: ‘Nisu, onih nema više nigdje. Ovo su one što mi nisu skontali u mobitelu.’

Ubrzo se oglasila i sestra popularne dubrovačke pravnice i u šali joj poručila: ‘Moja seka, ništa tamo ne smiješ’, a njezin komentar izazvao je salve smijeha.

@adrianadurdevic

Inače, nogometaš Duje Ćaleta-Car i njegova djevojka Adriana Đurđević obilježili su Božić u bajkovitom Dubaiju, gdje su otputovali nekoliko dana prije, a svoju avanturu po Ujedinjenim Arapskim Emiratima nastavili su posjetom Abu Dhabiju.

Poznati par u sretnoj je ljubavnoj vezi već tri godine, a svoj privatni život uglavnom nastoji čuvati podalje od očiju znatiželjnika.

@adrianadurdevic

Slavni Vatreni i uspješna pravnica prije nešto manje od dvije godine preselili su u Francusku, kada je naš najmlađi reprezentativac počeo igrati za nogometni klub Olympique de Marseille na poziciji braniča.

Kako je Adriana Đurđević svojedobno priznala, jako je sretna uz svog voljenog partnera, ističući kako ih je veza oboje promijenila na bolje.

Foto: Instagram

Slični članci