Make your day different

Logo Cover

Adriana Ćaleta-Car već dugo nije izgledala ovako glamurozno! Odvažnu sako-haljinu podigla je uz skupocjene dodatke čuvenog potpisa

Nakon londonskog Tjedna mode na red je došao milanski, a ulice talijanske modne prijestolnice vrve od brojnih svjetskih i domaćih fashionistica koje s nestrpljenjem iščekuju revije renominiranih kuća. Svoju pozivnicu za ovaj prestižni događaj dobila je i dubrovačka pravnica Adriana Ćaleta-Car, koja je prisustvovala privatnoj večeri u organizaciji čuvenog talijanskog brenda Versace. Zgodna supruga nogometaša Duje Ćalete-Cara potrudila se servirati skupocjeni i hvale vrijedan stajling koji se vrti oko odvažne blazer-haljine i (glam!) cipela čija dominacija ne jenjava…

Zgodna pravnica Adriana Ćaleta-Car ovih dana boravi u Milanu, gdje je stigla povodom tamošnjeg Tjedna mode koji je svoja vrata otvorio u utorak, 19. rujna.

Modno osviještena 31-godišnja WAGS-ica bila je jedna od počasnih uzvanika privatne večere u organizaciji Donatelle Versace, kreativne direktorice kultne talijanske kuće, a za tu prigodu složila je look koji još dugo neće pasti u zaborav.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Adriana Ćaleta-Car (@adrianadurdevic)

Popularna WAGS-ica glavnu ulogu svog modnog izdanja dodijelila je odvažnom, crnom sakou-haljini čija su glavna posebnost izvezeni kristalni detalji na rukavima.

Versace, 2.085 $

Zgodna Dubrovkinja glamurozan stajling oplemenila je modnim dodacima i obućom iz kolekcije čuvene talijanske kuće. U ruci je tako nosila crnu torbicu naziva Greca Goddes, koju krase dvije ručke i prepoznatljivi, grčki simbol u zlatnoj boji.

Versace, 850 €

Kao točka na ‘i’ ovoj modnoj priči došle su srebrne slingback salonke s kristalnim i zlatnim detaljima za koje je zgodna pravnica izdvojila 850 eura.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram/promo

Slični članci