Make your day different

Logo Cover

FOTO: Meghan Markle iznenadila izlaskom, u druženju s Beyonce pokazala majčinsku raskoš u elegantnoj crnoj haljini

Ovoga vikenda britanska je kraljevska obitelj i opet bila u punom fokusu, a posebno vojvotkinja Meghan Markle koje ja u čak dva navrata oduševila izlaskom. Nakon pojavljivanja na Wimbledonu u subotu, nedjelju navečer rezervirala je za izlazak na premijeru filma Kralj lavova u Londonu, a tamo se, na iznenađenje svih, pojavila i opet strogo galantno odjevena, u crnu haljinu u kojoj je pokazala majčinsku raskoš kojom je brzo zasjenila čak i Beyonce te supruga Jay Z-ija.

Vojvotkinja Meghan Markle i opet je uspjela silno iznenaditi svijet, jer nakon što je u subotu uočena na ženskom meču Wimbledona, atraktivna 37-godišnjakinja nedjelju je rezervirala za premijeru Kralja lavova gdje je izazvala pomutnju dolaskom u elegantnoj crnoj haljini, ali i druženjem sa slavnom Beyonce i njezinim suprugom Jaz-Z-ijem.

 

@elleusa

 

@elleusa

Londonsku premijeru u kinu na Leicester Squareu nije propustio niti vojvotkinjin suprug, 34-godišnji princ Harry, no oči mnogih ipak su češće vrludale prema lijepoj i ponositoj majci koja je u haljini s potpisom Jason Wua pokazala svu svoju raskoš. Vojvotkinja koja je sinčića Archieja rodila prije nešto više od dva mjeseca izgledala je vrlo elegantno, a iako je haljina prikrila dobar dio gornjeg dijela, prozirni su detalji ipak otkrili bujnost kakva krasi gotovo sve novopečene majke.

 

@lovinghautecouture

A svojom je pojavom, unatoč zagasitom izdanju u crnom, vojvotkinja brzo ukrala pozornost i jedne od zvijezda spomenutog kino hita, slavnu pjevačicu Beyonce, čije zamamno izdanje svečane haljine u nijansi žutog zlata nije uspjelo zasjeniti atraktivnu Meghan, a koja je svom sinoćnjem odabiru dodala i niz modnih dodataka itekako vrijednih spomena.

 

@lovinghautecouture

 

@bforbandook

Tako je atraktivnoj midi haljini popularnog A kroja dodala Aquazzura crne cipele s otvorenom petom, Gucci ‘Broadway’ clutch torbicu, dok je jednostavnoj i strogoj punđi dodala tek mini Nikos Koulis dijamantne naušnice.

 

@meghansmirrorblog

 

 

Foto: Instagram





Slični članci