Make your day different

Logo Cover

FOTO: Izabel Kovačić isfurala bezobrazno dobre biserne sandale i izazvala ljubomoru svih budućih mladenki. I ne samo njih…..

Najnovija fotografija koju je na svom Instagram profilu objavila prelijepa Izabel Kovačić već je  izazvala ljubomoru žena diljem Hrvatske, zbog bisera koji su oduševili! No, nije riječ o ogrlici već bezobrazno dobrim bisernim sandalama koje bi joj, pogotovo buduće mladenke, sada sigurno odmah ‘ukrale’.

Želite li i same postati epicentar glamura i ženstvene elegancije, sandale koje je nedavno pokazala naša popularna supruga Vatrenog Matea Kovačića, prelijepa Izabel, itekako bi mogle pomoći da zabljesnete u toj glam ulozi.

A sve zahvaljujući sandalama kojima se pohvalila na svom Instagram profilu, a koje su mnoge zaljubljenice u modu već itekako zaljubljeno primijetile.

Radi se o prekrasnim sandalama retro stila optočenim biserjem, i jednim velikim na samome vrhu, a iako bi ih mnoge poželjele odmah i same imati na nogama, moramo naglasiti kako je riječ, kao što je nacija već navikla kada se radi o zanosnoj Sesvećanki, o prilično skupom dizajnu s potpisom Jimmy Choo.

Veličanstveno ime za veličanstvene sandale, no svakako i veličanstenu cijenu koja ide uz njih.

 

@izabelandrijanic

I dok si mnoge dame ove predivne satenske sandale optočene biserima neće moći priuštiti, jer stoje oko 11 tisuća kuna, mladenke koje na svoj dan ne žele baš ništa prepustiti slučaju, možda će si rado priuštiti upravo ovakav par.

 

Jimmy Choo, SACORA 100. White Satin Sandals with All Over Pearls, 1,495 €

 

Jimmy Choo, SACORA 100. White Satin Sandals with All Over Pearls, 1,495 €

Jer, priznat ćete, doista izgledaju i više nego zanosno.

 

Jimmy Choo, SACORA 100. White Satin Sandals with All Over Pearls, 1,495 €

 

@izabelandrijanic

 

Foto: Instagram/Jimmy Choo





Slični članci