Make your day different

Logo Cover

Evo kako je Jelena Veljača proslavila svoj, mamin, ali i Severinin rođendan

Ovaj vikend svoj su rođendan proslavile dvije poznate Hrvatice. Dok je Severina u subotu navršila 46 godina, Jelena Veljača danas slavi 37. rođendan! Scenaristica i producentica u subotu je organizirala nezaboravno rođendansko slavlje na kojem su prisustvovali njezini najbliži, a Jelena se pri tom dobro našalila na račun činjenice kako jedna od najpoznatijih hrvatskih glazbenica također slavi rođendan…

‘Prva fotka je fotka divnih ljudi koji su sa mnom proslavili Severinin rodjendan ( @severina 🎂🎂🎂🍾😘 ljubim te i planiram iskopati danas onu jednu jedinu nasu koju imamo zajedno ali 💪✌️ puse ) i 3 dana prije mojega (23.4.)‘ – piše u opisu fotografije koju je Jelena objavila na svom Instagram profilu, a na kojoj pozira sa svojim suprugom Draženom Čučekom i najbližim prijateljima.

@jelka12
@jelka12

Jelena je svoje obećanje i ispunila te pronašla zajedničku fotografiju sa Severinom te u njezinom opisu napisala:

‘Ima nas još koje smo rođene u travnju’ te heštegom #aprilgirlsrock jasno dala do znanja da su žene rođene u travnju apsolutno briljantne.

@jelka12/screenshot

6️⃣3️⃣➕3️⃣7️⃣ i mnogo, mnogo ljubavi ❤️✌️ –  piše opisu fotografije koju je Jelena objavila na svom Instagram profilu samo par dana ranije, a na kojoj pozira sa svojom kćerkicom Lenom i majkom koja je 15.4. napunila svoj 63. rođendan. Slavlju joj se pridružila i Jelena te se čini kako je travanj uistinu poseban mjesec u životu uspješne scenaristice, kolumnistice i spisateljice, te je definitivno protekao u znaku proslava za pamćenje.

@jelka12

Fotografije: Instagram





Slični članci