Make your day different

Logo Cover

Udala se kći bivšeg Vatrenog Anamarija Asanović! Bračne zavijete izmijenila je sa zadarskim poduzetnikom u bajkovitoj vjenčanici

U bajkovitoj vjenčanici Anamarija Asanović, splitska dizajnerica,  stala je pred oltar sa svojim odabranikom Ivanom Karačićem u splitskom Sustipanu, u crkvi sv. Stjepana gdje su izmjenili bračne zavijete. Ovo je već drugo slavlje ovoga mjeseca u obitelji Asanović. Prošlog vikenda, naime, oženio se i Anamarijin brat Antonio koji je, pak, izgovorio sudbonosno ‘da’ organizatorici vjenčanja Josipi Skoblar.

Modna dizajnerica Anamarija Asanović, kći legendarnog Vatrenog Aljoše Asanovića, udala za zadarskog ugostitelja Ivana Karačića, a prije nepunih mjesec dana organizirala je na otoku Visu svoju djevojačku zabavu u krugu najbližih prijateljica i tako proslavila svoje zadnje djevojačke dane.

Mladenka je za svoj poseban dan odabrala raskošnu vjenčanicu zanimljivih detalja.

Kosa joj je bila svezana u punđu s pričvršćenim velikim velom koji je sezao sve do poda čime je postigla glamurozan efekt.

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mate Roncevic (@materoncevic)

 

 

Otac mladenke Aljoša Asanović, legendarni hrvatski nogometaš i član brončane generacije s SP-a 1998. godine u Francuskoj, dopratio je kći do oltara.

 

Screenshot / Instagram Story
@aanamarijaa.asanovic

 

 

Zadarski ugostitelj Ivan Karačić 36 – godišnjoj splitskoj  dizajnerici srce je osvojio prošlog proljeća, a za InMagazin nedavno je otkrila da ju je osvojio svojom iskrenošću i otvorenošću.

Inače, dizajnerica ima kćer Zorku iz prethodne veze s partnerom Marinom Siriščevićem, rođenu u veljači 2016. godine.

 

 

 

 

 

Foto: Instagram

 






Slični članci