Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Ponosna mama Sonja Kovač otkrila prvu izgovorenu riječ kćerkice Belle May, preslatkim prizorom rastopila je srca obožavatelja

Popularna blogerica Sonja Kovač i njezin zaručnik Goran Mandić sredinom svibnja postali su roditelji kćerkice kojoj su nadjenuli unikatno ime Bella May. Otkako je postala majka, nekadašnja glumica ne krije koliko uživa u novoj životnoj ulozi, a sada se pohvalila i prvom izgovorenom riječi svoje mezimice. Zvijezda serije ‘Zauvijek susjedi’ nije sakrila oduševljenje zbog ovog velikog trenutka s kojim će se poistovjetiti svaka majka, a preslatkim prizorom rastopila je srca obožavatelja…

Otkako je sredinom svibnja postala majka, blogerica Sonja Kovač potpuno je posvećena svojoj kćerkici kojoj su ona i partner Goran Mandić nadjenuli ime Bella May, s obzirom na mjesec u kojem je rođena.

Zgodna 40-godišnja blogerica ne libi se pohvaliti važnim trenucima iz svakodnevnog života, a sada je otkrila kako je njezina malena nasljednica izgovorila svoju prvu riječ.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

‘Jel’ i vi čujete ili sam zabrijala? Preslušala sam već sto puta, meni je to to! Koji neopisivi osjećaj, jaooooo! Kada ste vi čule svoj prvi ‘mama’?’, napisala je vidno uzbuđena Sonja ispod snimke na kojoj, nakon što ona izgovori riječ mama, istu ponovi i malena.

Pogledajte VIDEO:

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

Preslatki prizor malene djevojčice izazvao je salve oduševljenja, a njezinim su se uzbuđenjem mogle poistovjetiti sve majke.

‘Kad krene ‘mama’ ne prestaje’, ‘Ma preslatka je’, ‘To je to’, ‘Kakav divan trenutak, neprocjenjivo’, samo su neki od komentara obožavatelja.

Zvijezda serije ‘Zauvijek susjedi’ krajem prosinca prošle godine otkrila je kako će se uskoro ostvariti u najljepšoj životnoj ulozi, onoj majčinskoj, a početkom siječnja pripremili su zabavu povodom otkrivanja spola djeteta kada su svijetu obznanili kako očekuju djevojčicu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

Podsjetimo, seksipilna Bjelovarčanka i profesionalni igrač pokera u sretnoj su ljubavnoj vezi od 2012. godine. U ožujku prošle godine, povodom njihove desete godišnjice, otputovali su na egzotične Maldive, a upravo je ondje Goran odlučio kleknuti pred svoju izabranicu.

O Goranu Mandiću, koji joj je prije više od deset godina osvojio srce, zna se vrlo malo. Poznato je tek kako je riječ o samozatajnom pokerašu koji vješto skriva svoj privatni život unatoč činjenici da je njegova djevojka javnosti poznata.

Sonja ga je nekim čudom uspjela nagovoriti na snimanje povremenih zajedničkih video clipova.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram






Slični članci