Make your day different

Logo Cover

Doris Pinčić Guberović raznježila javnost rijetkim prizorima sa suprugom i kćerkicom, ali i otkrila čijim bi stopama malena Divna mogla krenuti

Početkom rujna prošle godine televizijska voditeljica Doris Pinčić i njezin drugi suprug, daruvarski menadžer Davor Guberović, postali su roditelji prve zajedničke kćerkice kojoj su nadjenuli ime Divna. Prinova je stigla kao najljepši poklon dan nakon što je HRT-ova zvijezda proslavila 35. rođendan. Iako svoju privatnost nastoji držati dalje od očiju znatiželjnika, zvijezda serije ‘Larin izbor’ nije mogla odoljeti da se ne pohvali obiteljskom idilom, a najviše pažnje privukao je rijedak prizor kćerkice koja je nedavno navršila godinu dana, a koji otkriva čijim bi stopama malena mogla krenuti…

Voditeljica Doris Pinčić Guberović i njezin suprug, menadžer Davor Guberović 5. rujna prošle godine postali su roditelji prvog zajedničkog djeteta – kćerkice koja je na svijet stigla dan nakon majčinog rođendana.

Zgodna 36-godišnja voditeljica i njezin suprug svojoj su kćerkici nadjenuli ime Divna, a popularna Zadranka sada je objavila rijetku fotografiju sa suprugom i njihovom nasljednicom, otkrivši u kojim aktivnostima uživaju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Doris Pinčić (@dorispincic_doda)

Popularna voditeljica otkrila je kako se proteklog vikenda uspješno popela na Slemenovu Špicu, a društvo su joj pravili suprug Davor Guberović i njihova jednogodišnja kćerkica Divna, kojoj su roditelji, po svemu sudeći, uspješno prenijeli ljubav prema planinarenju.

‘Bravo za Divnicu‘, ‘Predobri ste‘, ‘Slatki ste‘, bili su samo neki od komentara oduševljenih obožavatelja.

Podsjetimo, lijepa Zadranka i daruvarski menadžer bračne zavjete izmijenili su 11. studenog 2022.  godine na intimnoj ceremoniji u Zagrebu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Doris Pinčić (@dorispincic_doda)

Par su spojili zajednički interesi – planinarenje i aktivnosti u prirodi, a zajedno su se popeli na Kilimandžaro, o čemu je televizijska voditeljica pisala na društvenim mrežama.

Krajem veljače prošle godine potvrđeno je da će supružnici postati roditelji prvog zajedničkog djeteta. ‘Točno je da sam trudna. Naša cijela uža i šira obitelj, veliki i mali, svi se radujemo što nam na svijet stiže još jedno malo biće’, rekla je Doris krajem veljače za Gloriju i dodala kako se nalazi u drugom tromjesečju.

Doris Pinčić Guberović i Davor Guberović

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram




PBZ

Slični članci