Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Maja Šuput proslavila 45. rođendan! Pjevačica otkrila detalje slavlja i pokazala jedno (preslatko!) iznenađenje koje ju je oborilo s nogu

Svestrana glazbenica Maja Šuput ne skida osmijeh s lica, a razlog je poseban. Naime, uspješna pjevačica i poduzetnica navršila je 45 godina, a ulazak u novu životnu godinu obilježila je u intimnom proslavom u društvu supruga Nenada Tatarinova i sinčića Blooma. Osnivačica brenda Majushka na društvenim je mrežama otkrila detalje slavlja, ali i pokazala jedno (preslatko!) iznenađenje koje ju je oborilo s nogu…

‘Kakav dan’, poručila je uvijek nasmijana pjevačica Maja Šuput povodom proslave 45. rođendana.

Zgodna pjevačica i poduzetnica pohvalila se preslatkim iznenađenjem kojim ju je obradovao 3-godišnji sinčić Bloom, a zbog kojeg će joj ovaj dan ostati u najljepšem sjećanju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Pjevačica je na Instagramu objavila snimku na kojoj se može vidjeti kako joj sinčić donosi veliki buket ruža, a onda su zajedno puhali svjećice na rođendanskoj torti ukrašenoj jagodama i malinama.

Osnivačica brenda Majushka otkrila je kako je rođendan proslavila sa suprugom i sinom na brodu, a čestitkama su se pridružili brojni obožavatelji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Podsjetimo, jedna od najuspješnijih hrvatskih pjevačica i njen suprug Nenad Tatarinov zajedno su od kolovoza 2017. Poznati par upoznao se još 2015. godine kad je ona prvi put spavala u luksuznom hotelskom kompleksu D-Resort Šibenik, gdje je on bio generalni direktor.

Puljanin ruskih korijena osvojio ju je tek nakon trećeg dolaska i od tada su nerazdvojni. U bračnu luku uplovili su prije u svibnju 2019. godine na luksuznom imanju Meneghetti u istarskim Balama, a o njihovom vjenčanju pričalo se još danima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Kao kruna njihove ljubavi 17. ožujka 2021. stigao im je sinčić kojem su nadjenuli originalno ime Bloom.

Pripremila: Tara Musulin
Foto/video: Instagram




PBZ

Slični članci