Make your day different

Logo Cover

Glumica Jelena Perčin otkrila nepoznate detalje o rastavi braka od Momčila Otaševića, ali i kako je tu tešku odluku objasnila svojoj djeci

Akademsku glumicu Jelenu Perčin ovih dana gledatelji ispred malih ekrana gledaju u novoj RTL-ovoj seriji ‘Sjene prošlosti’ u kojoj tumači lik glavne negativke – Marte. Popularna glumica, koja uživa status solerice, zbog svog je privatnog života u siječnju ove godine punila medijske stupce. Junakinja serije ‘Najbolje godine’ potvrdila je tada razvod braka od crnogorskog glumca Momčila Otaševića. Nakon 4 godine braka i dvoje djece – glumački par odlučio je krenuti svatko svojim putem, a sada su isplivali i novi detalji…

Naime, u intervjuu za Večernji list Jelena Perčin, 43 – godišnja glumica, otkrila je kako je vijest u medijima o rastavi objavljena čak punih godinu dana nakon službenog kraja braka.

‘U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem’, izjavila je glumica.

 

Foto: Abrakadabra/promo

 

‘Svojoj djeci nikada nisam rekla: ‘Vaši mama i tata više se ne vole.’ To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihova tatu, ali da više nismo zaljubljeni. Naravno, takva se priča treba prilagoditi njihovu uzrastu. I, naravno, ta će se priča mijenjati kako oni budu sazrijevali, ali još su mali. Maša ima šest, a Jakša je dvije godine mlađi.’

Dubrovačka glumica je na božićni party portala Cover Style u prosincu stigla stigla je bez supruga i u društvu fotografkinje Mare Bratoš, čime je još tada potaknula nagađanja o rastavi.  

‘Glupo mi je lagati. Rastajemo se. Uvijek sam se trudila ne pričati o vlastitoj intimi, nisam pričala ni o vjenčanju pa neću ni o rastavi. Svaka je rastava grozna. Grozan događaj i grozno razdoblje. Koncentrirana sam na to da budem maksimalno prisutna i prisebna radi djece’, izjavila je glumica za Gloriju te nadodala kako ju je jedino strah bolesti, a sve se ostalo, kaže, može preživjeti. 

 

Foto: promo

 

Filmska i kazališna glumica i zvijezda serije ‘Kumovi’ u kolovozu 2018. godine dobili su svoje prvo zajedničko dijete, četverogodišnju kćer Mašu, a dvije godine kasnije na svijet je stigao sin kojem su nadjenuli ime Jakša. 

Lijepoj glumici ovo je bio drugi brak. Sa zagrebačkim ugostiteljem Kristijanom Babićem bila je u braku od 2008. do 2011. godine, s kojim ima 15 – godišnju kći Lotu. 

 

Foto: promo






Slični članci