Make your day different

Logo Cover

Maja Lena Lopatny proslavila 33. rođendan u elegantnom crnom izdanju i otkrila djelić intimnog tuluma, ali i uputila jednu znakovitu poruku

Magistra novinarstva Maja Lena Lopatny ne skida osmijeh s lica, a razlog ne može biti ljepši. Naime, kći glumice Mije Begović i neprežaljenog bivšeg vaterpolista Ronalda Lopatnyja zakoračila je u novu životnu godinu, a tim povodom organizirala je intimni kućni tulum. Zgodna stručnjakinja za odnose s javnošću pohvalila se skockanim modnim izdanjem u kojem je otpuhala rođendanske svjećice, a uputila je i jednu znakovitu poruku…

Iako svoj privatni život nastoji držati dalje od očiju znatiželjnika, magistra novinarstva Maja Lena Lopatny katkad ne može odoljeti da se ne pohvali važnim trenucima na društvenim mrežama.

Kći glumačke dive Mije Begović i vaterpolista Ronalda Lopatnyja navršila je 33 godine i otkrila detalje slavlja, pohvalivši se elegantnim izdanjem.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli MAJA LENA LOPATNY (@majalena__l)

‘33 i živim svoj najbolji život’, poručila je zgodna Zagrepčanka uz fotografije na kojima pozira u elegantnom crnom izdanju od glave do pete. Bivša voditeljica uskočila je u dugu čipkastu suknju uz koju je uparila majicu s otvorenim ramenima i crne salonke, a look je zaokružila zlatnim naušnicama i glamuroznom valovitom frizurom.

Usto, PR stručnjakinja otkrila je i djelić intimnog kućnog tuluma, podijelivši videozapis na kojem se može vidjeti kako joj partner Karlo Šeparović donosi tortu s prskalicama, a okupljeni joj pjevaju rođendansku pjesmu.

@majalena__l Instagram Story/Screenshot

PR stručnjakinja Maja Lena Lopatny i njezin partner Karlo Šeparović u lipnju su postali roditelji kćerkice kojoj su nadjenuli ime Mabel, a kći cijenjene glumice i bivšeg vaterpolista ne krije koliko uživa u novoj životnoj ulozi.

Unatoč tome što je u dugogodišnjoj i stabilnoj vezi, o njezinom odabraniku u javnosti se ne zna baš ništa, a Maja je izrazila želju da tako i ostane.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram






Slični članci