Make your day different

Logo Cover

Njegovih pet minuta tek dolazi: Kravlji print s trona bi mogao skinuti sve ostale animal uzorke, a ovih 11 komada izdvojit će vas iz mase

Leopard, tigar, zmija i krokodil neke su od omiljenih životinja modnih ljubiteljica kada je riječ o njihovim uzorcima, a jedan pomalo nerazvikan ponovno se uvukao u kolekcije high street modnih brendova i pod kožu modnih ovisnica. Riječ je o kravljem uzorku, koji odiše western estetikom čija popularnost trenutačno doseže vrhunac, a nije mu odoljela ni domaća manekenka Elena Dizdar. U nastavku izdvajamo 11 ludo dobrih komada koji garantiraju poglede na svakom koraku…

Trendovi za jesen dali su naslutiti kako je era tihog luksuza iza nas, a nastupa dominacija boho estetike i kaubojskog stila kojeg karakteriziraju uzorci, volani, zakovice i resice, pa ćemo tako svjedočiti povratku animal printa koji je dosad bio u sjeni ostalih uzoraka.

Iako ga mnogi smatraju bezvremenskim, uzorak kravlje kože bio je u drugom planu – sve dosada, kada počinje dominirati ulicama modnih metropola.

@dizdar_el

Pred ovim printom pokleknula je i domaća manekenka Elena Dizdar, koja je još na ovogodišnjem Tjednu mode u Copenhagenu isfurala upečatljivu kožnu jaku u western štihu.

Za razliku od leopard printa koji se često smatra kičastim, kravlji uzorak gotovo uvijek izgleda elegantno, luksuzno i chic.

@e1isabethng

Osim na odjeći, nosit će se i na modnim dodacima, poput obuće, torbica, kapa i remenja, a kombinira se uz različite boje i komade.

Ako se želite počastiti novim odjevnim predmetom kravljeg uzorka, s nekim od ovih 11 modela nemoguće je pogriješiti:

ZARA, 19.95 €
Mango, 19.99 €
Stradivarius, 29.99 €
Mango, 29.99 €
Reserved, 32.99 €
Stradivarius, 39.99 €
Acne Studios, 185 €
Almaz, 312 €
Tod’s, 330 €
Mango, 359.99 €
Acne Studios, 840 €

Nedostaje vam modne inspiracije? Pogledajte kako it djevojke s Instagrama furaju ovaj print u svakodnevnim prilikama:

@veronicaferraro

 

@sophia_geiss

 

@maxandco

 

@mariarogersdotterphoto

 

@lucywilliams02

 

@keziacook

 

@keziacook

 

@fiegammerath

 

@e1isabethng

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram/promo




PBZ

Slični članci