Make your day different

Logo Cover

Obitelj Beckham zna kako slaviti sa stilom! Bivši nogometaš i modna dizajnerica okupili (skoro!) cijeli klan u Las Vegasu, a povod je poseban

Bivši nogometaš David Beckham i njegova supruga Victoria ovih dana pucaju od ponosa, a razlog ne može biti ljepši. Naime, njihov srednji sin Romeo navršio je 22 godine, a slavni supružnici odlučili su ga obilježiti s ostatkom obitelji na najbolji mogući način. Legendarni nogometaš i modna dizajnerica okupili su (gotovo!) cijeli klan u Las Vegasu na nezaboravnom tulumu, a svi se pitaju zašto su zabavu propustili najstariji sin Brooklyn i njegova supruga Nicola Peltz…

Drugi sin Victorije i Davida Beckhama, Romeo Beckham, slavi 22. rođendan, a njegovi roditelji potrudili su se da mu bude najljepši do sada.

Oduvijek je poznato da 50-godišnja modna dizajnerica i godinu dana mlađi bivši nogometaš njeguju vrlo blizak odnos sa svojom djecom, što su potvrdili intimnim čestitkama koje su mu uputili na društvenim mrežama, ali i tulumu kojeg su mu priredili.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Victoria Beckham (@victoriabeckham)

‘Sretan rođendan Romeo Beckham. Svi te puno volimo. Ljubazan, talentiran i strastven. Prekrasan i iznutra i izvana! Uskoro ćeš započeti uzbudljivo novo poglavlje i ne možemo biti uzbuđeniji zbog tebe !!! Ti si naše sve, ljubim te,’ poručila je modna dizajnerica uz fotografije sa sinom.

Povodom proslave njegovog rođendana, legendarni nogometaš i bivša Spajsica okupili su gotovo sve članove obitelji u Las Vegasu.

Proslava je započela zajedničkim odlaskom iz hotela Bellagio, gdje su odsjeli, u Dolby Live na koncert Bruna Marsa, a potom su se vratili u Bellagio na obiteljsku večeru.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Slavlju jedino nije prisustvovao njihov najstariji sin Brooklyn sa suprugom Nicolom Peltz, a razlog njihovog odsustva nije poznat.

Podsjetimo, David i Victoria Beckham braku su još od 1999. godine, a sudbonosno ‘da’ izgovorili su 4. srpnja u Irskoj, samo četiri mjeseca nakon rođenja njihovog najstarijeg sina Brooklyna koji je također prisustvovao vjenčanju.

Za vrijeme bračnog života David i Victoria dobili su još troje djece: 22-godišnjeg Romea, 19-godišnjeg Cruza i 13-godišnju kći Harper.

Pripremila: Tara Musulin
Foto/video: Instagram




PBZ

Slični članci