Make your day different

Logo Cover

Novo lice luksuza: Ova boja vladat će ulicama modnih metropola u nadolazećoj sezoni! Pronašli smo 14 ludo dobrih komada za prijelazno razdoblje

S dolaskom jeseni vraćamo se zagasitijim tonovima, a kao glavni favorit za nadolazeće mjesece ističe se bordo boja. Ova luksuzna, tamna nijansa crvene izgleda moćno u svim kombinacijama, neovisno o tome jeste li pobornica minimalizma ili pak preferirate nešto ‘glasnija’ izdanja.  Planirate li se počastiti novom odjećom i modnim dodacima, u nastavku izdvajamo 14 najljepših tamnocrvenih komada kojima je nemoguće reći ‘ne’…

Moćna, uzbudljiva i s jakim vizualnim dojmom, crvena boja kroz stoljeća i desetljeća svoje je mjesto pronašla kao dio različitih kultura, umjetnosti i modnog svijeta, a ove jeseni ponovno je preplavila ulice modnih metropola.

Kolekcije brojnih luksuznih i uličnih imena dale su naslutiti kako će nadolazeći mjeseci biti u znaku njezine najtamnije varijante, boje crvenog vina.

@sasha__fuks

Ako ste ljubiteljica monokromatskog odijevanja, uskočite u bordo boju od glave do pete. S druge strane, ne usudite li se isfurati tako odvažno izdanje, omiljene komade u nešto manje upadljivim bojama podignite na višu razinu pomoću tamnocrvenih modnih dodataka.

Džemper, košulja ili midi suknja u spoju s bojom crnog vina ove će sezone promijeniti koncept klasičnih komada i ponuditi neke nove, istovremeno upečatljive, jednostavne i svestrane moderne klasike.

@thebreathefashion

Kako bismo vam olakšali potragu za savršenom odjećom i modnim dodacima ove moćne boje koji će vas učiniti magnetom za poglede, izdvojili smo 14 bezobrazno stajliš komada iz aktualne ponude po raznim cijenama:

H&M, 16.99 €
H&M, 19.99 €
H&M, 29.99 €
ZARA, 25.95 €
ZARA, 29.95 €
ZARA, 29.95 €
Bershka, 29.99 €
Bershka, 29.99 €
ZARA, 45.95 €
COS, 89 €
Altuzarra, 565 €
Gianvito Rossi, 650 €
Aya Muse, 770 €
Victoria Beckham, 990 €

 

Za dodatnu dozu inspiracije, istražili smo kakvu odjeću i modne dodatke bordo crvene boje najradije biraju it djevojke s Instagrama i na koje ih načine furaju:

@asmatchkotua
@thebreathefashion
@justfashiondna
@ninasandbech
@filis_pina
@lara_bsmnn
@justfashiondna
@justfashiondna
@justfashiondna
@justfashiondna
@tamara

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram/promo




PBZ

Slični članci