Make your day different

Logo Cover

Ovo se čekalo! Doris Pinčić Guberović podijelila prvu fotografiju sa novim suprugom i kćerkicom i otkrila u kojim obiteljskim aktivnostima uživaju

Početkom rujna prošle godine televizijska voditeljica Doris Pinčić i njezin drugi suprug, daruvarski menadžer Davor Guberović, postali su roditelji prve zajedničke kćerkice kojoj su nadjenuli ime Divna. Prinova je stigla kao najljepši poklon dan nakon što je HRT-ova zvijezda proslavila 35. rođendan. Iako svoju privatnost nastoji držati dalje od očiju znatiželjnika, zvijezda serije ‘Larin izbor’ sada je po prvi puta svijetu pokazala novopridošli nasljednicu i raznježila obožavatelje rijetkom obiteljskom fotografijom…

Voditeljica Doris Pinčić Guberović i njezin suprug, menadžer Davor Guberović 5. rujna prošle godine postali su roditelji prvog zajedničkog djeteta – kćerkice koja je na svijet stigla dan nakon majčinog rođendana.

Zgodna 35-godišnja voditeljica i njezin suprug svojoj su kćerkici nadjenuli ime Divna, a popularna Zadranka sada je objavila prvu fotografiju sa suprugom i njihovom nasljednicom, otkrivši u kojim aktivnostima uživaju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Doris Pinčić (@dorispincic_doda)

 

Voditeljica emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska‘ podijelila je snimku s izleta po Žumberačkoj gori uz opis na kojoj tročlana obitelj uživa u vožnji biciklima. ‘Kolovoz, dok se čekala kiša’, poručila je i izazvala salve oduševljenja rijetkim obiteljskim prizorima.

 

Podsjetimo, lijepa Zadranka i daruvarski menadžer bračne zavjete izmijenili su 11. studenog 2022.  godine na intimnoj ceremoniji u Zagrebu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Doris Pinčić (@dorispincic_doda)

Par su spojili zajednički interesi – planinarenje i aktivnosti u prirodi, a zajedno su se popeli na Kilimandžaro, o čemu je televizijska voditeljica pisala na društvenim mrežama.

Davor Guberović i Doris Pinčić

Krajem veljače potvrđeno je da će supružnici postati roditelji prvog zajedničkog djeteta. ‘Točno je da sam trudna. Naša cijela uža i šira obitelj, veliki i mali, svi se radujemo što nam na svijet stiže još jedno malo biće’, rekla je Doris krajem veljače za Gloriju i dodala kako se nalazi u drugom tromjesečju.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram




PBZ

Slični članci