Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Bezobrazno raskošno indijsko vjenčanje godine okupilo brojne poznate! Priyanka Chopra oduševila modnim izdanjem, ali i ludom čagicom

Najmlađi sin najbogatijeg Azijca, Anant Ambani, vjenčao se s dugogodišnjom djevojkom Radhikom Merchant u subotu. Vjenčanje i svadbena slavlja uoči ceremonije su već mjesecima u centru pozornosti, a završna ceremonija privukla je velik broj poznatih faca u Mumbai.  Na popisu gostiju našla su se neka od najpoznatijih svjetskih imena, uključujući bivše britanske premijere Tonyja Blaira i Borisa Johnsona, reality zvijezde Kim i Khloe Kardashian, glumicu Priyanku Chopru Jonas, predsjednika FIFA-e Giannija Infantina…

Vjenčanje Ananta Ambanija, sina najbogatijeg Indijca i njegove izabranice Radhike Merchant, koje se održalo u Mumbaiju, nisu propustile brojne poznate osobe iz svijeta filma, glazbe i showbizza.

Anant Ambani, 29-godišnji sin Mukesha Ambanija, koji se nalazi na 9. mjestu najbogatijih ljudi na svijetu prema Forbesu, uplovio je u bračnu luku sa svojom izabranicom na na tradicionalnoj hinduističkoj ceremoniji u Mumbaiju koja je prštala od raskoši.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Priyanka (@priyankachopra)

Vjenčani rituali započeli su u petak tradicionalnom hinduističkom vjenčanom ceremonijom, a nastavit će se kroz sljedećih nekoliko dana. Par se vjenčao u Jio Word Convention centru, koji je u vlasništvu obitelji Ambani.

Na društvenim mrežama su osvanule snimke ulazaka mladenaca. Anant se tijekom ulaska pozdravljao s gostima, a pratio ga je otac Mukesh.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli FirstClasse Malaysia (@firstclassemalaysia)

Na vjenčanje su stigli bivša Miss Universe Priyanka Chopra i njezin suprug, glazbenik Nick Jonas. Priyanka je nosila žuti sari s raznim detaljima, dok je Nick nosio ružičasti sherwani i bijele hlače. Jedna od najljepših indijskih glumica prepustila se razuzdanoj atmosferi, a na društvenim je mrežama procurila snimka njezinog plesa.

Pogledajte VIDEO:

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Deepak Rajput (@_deepak_rajput786)

Mukesh Ambani inače je deveti najbogatiji čovjek na svijetu, a njegovo se bogatstvo procjenjuje na 116 milijardi dolara. Njegova tvrtka Reliance Industries godišnje zaradi više od 100 milijardi dolara. Obitelj Ambani posjeduje i poznatu Antiliu, zgradu na 27 katova koja se smatra drugom najskupljom kućom na svijetu, a vrijedi milijardu dolara.

Pripremila: Tara Musulin
Foto/video: Instagram






Slični članci