Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Bojana Gregorić Vejzović pohvalila se važnim životnim korakom sina Raula i oduševila javnost njihovim plesom

Proslavljena glumica Bojana Gregorić Vejzović pršti od ponosa, a razlog je poseban. Naime, nekadašnja balerina pohvalila se kako je njezin sin Raul maturirao, a ponosni roditelji ispratili su ga na maturalnu večer. Zvijezda serije ‘Horvatovi’ na društvenim mrežama obilježila je važan trenutak u životu svog nasljednika i oduševila javnost rijetkim obiteljskim prizorima…

Bojana Gregorić Vejzović često dijeli zanimljivosti iz obiteljskog života na društvenim mrežama, posebice one kojima se vrijedi pohvaliti, kao što su životni uspjesi njezino dvoje djece – sina Raula i kćerki Zoe.

Cijenjena 52-godišnja glumica ovih dana posebno je ponosna na svog 18-godišnjeg sina Raula koji je završio sa srednjoškolskim obrazovanjem.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Bojana Gregorić Vejzović (@bojana.g.v)

‘Ljudi moji, dijete nam je maturiralo! Svjedodžba mu je u džepu! Hvala svim profesorima VII. gimnazije na znanju, ustrajnosti, požrtvovnosti i razumijevanju. Projurile su te četiri godine! Dragi sine, čestitam ti, kao i cijeloj generaciji! Mladosti prekrasna neka vam je svima sa srećom u ostvarenju životnih snova. A kako su jedva dočekali da i taj ples s nama starcima prođe, i da nas se riješe…No pamtit će i oni, i mi taj dirljivi ulazak u svijet novih životnih izazova!’, poručila je cijenjena glumica na Instagramu uz objavu koju je popratila fotografijama nastalim ispred njegove škole, a pohvalila se i snimkom plesa s maturalne zabave.

‘Koji sretnik, ima najljepšu mamu ikad’, ‘Maturant s najljepšom mamom u gradu’, ‘Bravo vi’, ‘Čestitke, predivni ste’, bili su samo neki od komentara oduševljenih pratitelja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Bojana Gregorić Vejzović (@bojana.g.v)

Podsjetimo, početkom siječnja Bojana Gregorić i Enes Vejzović proslavili su 18. godišnjicu braka, a krajem veljače i sama glumica zakoračila je u novu životnu godinu.

Kako je zagrebačka glumica svojedobno priznala, tajna njihovog ljubavnog uspjeha leži u iskrenosti, poštovanju, zajedničkom uživanju u malim stvarima i obiteljskim druženjima uz njihovo dvoje djece – 18-godišnjeg sina Raula i 14-godišnje kćeri Zoe.

Bojana Gregorić i Enes Vejzović zavjetovali su se na vječnu ljubav nakon dvije i pol godine veze u tada popularnom lounge baru Škola pred 200-tinjak uzvanika, samo dva i pol mjeseca prije nego li je na svijet stigao njihov sin.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Bojana Gregorić Vejzović (@bojana.g.v)

Trudna glumica nosila je vjenčanicu prljavobijele boje i bijelu ružu u kosi, a na svadbi su nastupali jazz sastav Četvrtinka i poznati glazbenik Cubismo.

Sudbonosno ‘uzimam’ izgovorili su pred mladoženjinim kumom i redateljem Lukasom Nolom, koji je preminuo u listopadu 2022. godine te njegovom suprugom Barbarom, kao i Tarikom Filipovićem, Vedranom Mlikotom, Duškom Ćurlićem, Zlatkom Vitezom, glumicom Kristinom Krepelom, Leonom Paraminski i mnogim drugim poznatim imenima.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram






Slični članci