Make your day different

Logo Cover

Obožavate pistacije? Mirisi s ovim gurmanskim notama nova su beauty opsesija, a s ovih 7 parfema vrijedi upotpuniti kozmetičku torbicu

Nakon dominacije mirisa s notama vanilije, čini se kako na beauty scenu stupa novi trend koji bi ovog ljeta mogao uzeti maha. Riječ je o parfemima s notama pistacije, popularne biljke koja se zbog svojih ljekovitih i nutritivnih svojstava smatra jednom od najboljih grickalica na svijetu. Gurmanski mirisi često evociraju sjećanja na lijepe trenutke koji nas čine sretnima, a mi smo pronašli 7 parfema s notama pistacija koja će vas zasigurno odvesti na omiljeno mjesto, a vrijedi ih ugrabiti…

Premda su na modnoj sceni dostupni već desetljećima, gurmanski parfemi posljednjih godina uživaju posebnu popularnost.

Riječ je o mirisima s notama hrane poput meda, karamele i čokolade, no s dolaskom ljetnih mjeseci javlja se nova beauty opsesija u vidu parfema s pistacijom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Saavan Sagar (@saavan.ritu)

Iako postoji niz gurmanskih nota koje beauty svijet obožava, pistacija donosi spoj nekoliko mirisa, ona je u isto vrijeme svježa, kremasta i orašasta. Odiše luksuzom i dominacijom, a posebno je popularna kada temperature porastu.

Kako bismo vam olakšali potragu za onim pravim, u nastavku smo izdvojili 7 parfema s notama pistacija koje vrijedi ugrabiti već ovog ljeta:

Elie Saab, 135 € — 81 €
Cartier, 137.46 € — 83.20 €
Boy Smells, 118.65 €
Hermès, 129 €
Kayali, 129 €
D.S. & Durga, 169 €
Tom Ford, 195 €

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram/promo






Slični članci