Make your day different

Logo Cover

Ova maskara od samo 4 eura hit je na TikToku! Jamči efekt umjetnih trepavica, a potpisuje je drogerijski brend popularan među Hrvaticama

Zahvaljujući društvenim mrežama, danas brže i lakše nego ikada možemo doznati u koje se kozmetičke preparate isplati uložiti, a ovih dana jedan proizvod pravi je hit na TikToku. Riječ je o maskari vrijednoj svega četiri eura u čiju se učinkovitost kunu beauty ovisnice diljem svijeta. Radi se o essence Lash Princess Sculpted Volume maskari koja, prema riječima influencerica, pruža efekt umjetnih trepavica i zavodljiv pogled u samo nekoliko poteza četkicom…

Mnogi će se složiti da nije lako pronaći maskaru koja osigurava željene rezultate i pritom ne košta bogatstvo. U moru fantastičnih proizvoda, jedna vrlo povoljna maskara nedavno se izdvojila kao favorit zaljubljenica u kozmetiku i postala hit na TikToku.

Essence Lash Princess Sculpted Volume broji na tisuće recenzija na Amazonu u kojima su joj zadovoljni korisnici dali čistu peticu, a već duže vrijeme uživa status jedne od najprodavanijih drogerijskih maskara.

@shajgoj

Beauty ovisnice koje su je isprobale tvrde da stvara efekt umjetnih trepavica, bez obzira na to koliko su vaše prirodne dlačice kratke. Usto, neke od TikTokerica istaknule su kako daje postojan rezultat i nema grudica.

‘Najbolja maskara na planeti’, ‘Obožavam je’, ‘Savršen volumen’, ‘Nema potrebe za umjetnim trepavicama’, ‘Kvalitetna maskara za malo novca’, kažu djevojke na TikToku i Amazonu koje je imaju u svojim kozmetičkim torbicama.

@street.inspired.perfection

Essence Lash Princess Sculpted Volume maskara ima blago zakrivljenu četkicu od mekih vlakana sa suženim vrhom, što je čini idealnom za nanošenje na gornje trepavice – čak i one najsitnije, piše InStyle.

Osim učinkovitošću, ovaj kozmetički proizvod oduševio je beauty ovisnice i pristupačnom cijenom. Naime, maskara popularnog njemačkog brenda prodaje se u drogerijama po cijeni od samo četiri eura, a dostupna je i u Hrvatskoj.

Essence Lash princess maskara, 3,84 € (28,93 kn)

Pogledajte VIDEO:

@xomedina14

✨Trying Out Essence’s Lash Princess Sculpted Volume Mascara✨ #tiktokmademebuyit #essence #essencemascara #essencelashprincess #makeupreview #beautytok

♬ Lofi – Domknowz

 

Foto / Video: Instagram, promo / TikTok





Slični članci