Make your day different

Logo Cover

Margot Robbie zablistala u nikad glamuroznijoj kreaciji koja još dugo neće pasti u zaborav, Brad Pitt isfurao novu frizuru koja ‘skida’ godine

Prelijepa glumica Margot Robbie redovito dobiva brojne komplimente za svoje detaljno osmišljene modne kombinacije. Slavna Australka zvijezda je filma ‘Babylon’, nadolazeće drama-komedije koja prikazuje zlatno doba Hollywooda, čija se svečana premijera održala sinoć u britanskoj prijestolnici. Holivudska ljepotica na crvenom tepihu pojavila se u društvu kolege Brada Pitta, a svi pogledi bili su uprti u njezinu glamuroznu, vatreno crvenu kreaciju čuvene talijanske modne kuće koja joj je pristajala kao salivena. O profinjenom modnom izdanju jedne od najljepših žena svijeta još će se dugo govoriti…

Australsku glumicu Margot Robbie mnogi smatraju jednom od najljepših u svojoj generaciji, a u posljednje vrijeme zanosna plavuša niže besprijekorne stajlinge vrijedne svake pohvale.

Lijepu 32 – godišnju Australku pratili su mnogobrojni pogledi dok se na crvenom tepihu pojavila u dramatičnoj haljini koja ostavlja bez daha, poziravši u zagrljaju Brada Pitta.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli MAG (@magdergi)

Zvijezda filma ‘Vuk s Wall Streeta’ blistala je u širokoj, glamuroznoj kreaciji s potpisom luksuzne talijanske modne kuće Valentino.

Grandioznu toaletu krasi kontrastno široki prednji dio koji prekriva svaki dio kože i otvorena leđa, ali i moćna vatreno crvena boja koja joj daje dodatnu dozu odvažnosti i volumena.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marie Claire Türkiye (@marieclairetr)

Lepršavu haljinu u kojoj je izgledala kao da je iz bajke, lijepa glumica uskladila je s crvenim ružem, a kosu je zavezala u nisku, opuštenu punđu, s nekoliko pramenova koji su padali uz lice.

Atraktivna plavuša na crvenom tepihu pozirala je u društvu filmskog kolege, 59 – godišnjeg glumca Brada Pitta.

Holivudski ljepotan, koji u posljednje vrijeme izaziva medijsku pažnju zahvaljujući novoj romansi s mlađahnom Ines de Ramon, nosio je sivo karirano odijelo koje mu je pristajalo kao saliveno.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Trendencias (@trendencias)

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram





Slični članci