Make your day different

Logo Cover

Adriana Ćaleta-Car londonskim ulicama prodefilirala u genijalnom jesenskom stajlingu! Rebrastu haljinu podigla na višu razinu uz papreno skupe detalje

Dubrovačka pravnica Adriana Ćaleta-Car slovi za jednu od najbolje odjevenih Hrvatica, a laskavu titulu ovih dana opravdala je i na londonskim ulicama. Zgodna WAGS-ica, koja trenutačno s obitelji živi u Southamptonu, slobodne trenutke rado iskoristi za jednodnevni izlet u britansku prijestolnicu, a pritom ništa ne prepušta slučaju kada je riječ o modi. Njezina posljednja kombinacija ugodna je za nošenje, ali istovremeno odzvanja elegancijom te objedinjuje neke od trenutno najpoželjnijih modnih dodataka. U glavnoj ulozi našla se trendi rebrasta haljina u mnogima omiljenoj zemljanoj boji, no nezapaženo nisu prošli ni skupocjeni dodaci koji su sjeli kao točka na ‘i’…

Modno osviještena Adriana Ćaleta-Car unazad nekoliko tjedana s obitelji se preselila u Veliku Britaniju, a modne lekcije ovih dana očitava na londonskim ulicama.

Zanosna 30-godišnja supruga Vatrenog Duje Ćalete-Cara britanskom prijestolnicom prodefilirala je u genijalnoj odjevnoj kombinaciji idealnoj za jesensko razdoblje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Adriana Ćaleta-Car (@adrianadurdevic)

Za dnevnu šetnju Hyde Parkom, najpoznatijom londonskom šetnicom, slavna WAGS-ica spojila je pletenu rebrastu haljinu maslinasto zelene boje, koja ove sezone uživa status ‘it’ komada za prijelazno razdoblje, uz vječnu crnu kožnu jaknu.

Chanel 3.400 $

Nezapaženo nisu prošli ni skupocjeni modni dodaci kojima je zgodna pravnica učinila svoj stajling posebnim i odvažnim.

Zgodna WAGS-ica tako je posegnula za crnom torbicom od janjeće kože koja stiže s potpisom glasovite francuske kuće Chanel, a cijena joj trenutačno iznosi 3,400 američkih dolara, odnosno, oko vrtoglavih 26 tisuća kuna.

@personalshopperlondon, Chanel Lace Up Boots, 1.930 £

Kao točka na ‘i’ još jednoj u nizu besprijekornih modnih kombinacija dubrovačke trendsetterice došle su kožne čizme s potpisom Chanela.

Riječ je o bijelim čizmama s crnim vrhom i prepoznatljivim logotipom kuće, a predstavljene su u kolekciji za jesen/zimu 2021. godinu.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram / promo





Slični članci