Make your day different

Logo Cover

Izabel Kovačić raspametila fashionistice fenomenalnim kardiganom kakav još nismo vidjeli! Isfurala ga uz ‘must have’ model hlača i detalj koji svi žele

Tijekom jesenskih mjeseci brojne zaljubljenice u modu najradije posežu za odjećom neutralnih tonova, a na nju nije imuna ni zagrebačka poduzetnica Izabel Kovačić. Supruga nogometaša Matea Kovačića prošetala je Londonom u izdanju o kojem će se još dugo pričati i to zahvaljujući chic kardiganu kakav dosad još nismo vidjeli. Rebrasti pripijeni model krase efektni prorezi na rukavima, a osnivačica brenda Lunilou kombinirala ga je uz must have model hlača za nadolazeće mjesece, ali i jednim od najpoželjnijih modnih dodataka svijeta…

Gotovo da nema outfita kojim poduzetnica Izabel Kovačić ne baci u svoje prijateljica i obožavateljice trans, a mnogi se slažu kako je njen posljednji look jedan od najljepših koje smo dosad imali prilike vidjeti.

Atraktivna 28-godišnja WAGS-ica prodefilirala je ulicama britanske prijestolnice u monokromatskom izdanju bez mane koji se vrti oko bezobrazno chic kardigana s upečatljivim detaljem.

@izakova

Riječ je o rebrastom bež modelu s potpisom nerazvikanog brenda The Attire upotpunjenom prorezima na rukavima. Stajliš odjevni komad, kao stvoren za prve jesenske dane, još se može uloviti na službenim stranicama brenda po cijeni od oko 1.500 kuna.

Zgodna supruga Vatrenog Matea Kovačića uparila je ovu ženstvenu kreaciju uz it hlače kakve svaka žena treba imati u ormaru. Model ‘na crtu’ širokih nogavica jedan je od onih koji pristaju svakom tipu figure te se s lakoćom mogu isfurati u baš svakoj prilici.

@izakova

Fantastično dnevno izdanje osnivačica brenda Lunilou zaokružila je bijelim tenisicama i remenom iz kolekcije francuske modne kuće Hermes koji često imamo prilike vidjeti na Instagramu. Tanki model krasi kopča u obliku slova ‘H’, a prodaje se za oko 3.500 kuna.

Kako bi neutralnu kombinaciju učinila još zanimljivijom, Izabel Kovačić posegnula je za tamnosmeđom torbicom koja već dugo ne silazi s liste želja brojnih slavnih dama i svjetskih trendseterica.

Bottega Veneta, €2,200

Radi se o The Pouch modelu s drškom, nasljednici kultne vrećaste torbe s potpisom talijanskog modnog velikana Bottege Venete. Usprkos paprenoj cijeni od oko 16.500 kuna, ovaj dodatak izazvao je pravu pomamu na modnoj sceni, a dostupan je u još nekoliko boja.

Elegantni jesenski look supruzi Matea Kovačića zaradio je same pohvale: ‘Savršeno’, ‘Odakle je top? Wow’, ‘Predivan stajling’, ‘Kraljica’, ‘Goriš’, ‘Top mi je ovaj outfit‘.

Foto: Instagram / promo





Slični članci