Make your day different

Logo Cover

Franka Batelić otvorila vrata luksuznog doma u centru Zagreba i otkrila djelić fenomenalnog uređenja, a svima se najviše svidio jedan detalj

Protekle veljače nogometaš Vedran Ćorluka i glazbenica Franka Batelić uselili su u luksuznu vilu u samom centru Zagreba, koja se prostire na 1553 četvorna metra. Na oduševljenje javnosti, zgodna pjevačica sada je odlučila pokazati djelić unutrašnjosti raskošnog doma uređenog u modernom i minimalističkom stilu. Supruga bivšeg Vatrenog podijelila je fenomenalnu fotku snimljenu u novoj kući i oduševila interijerom, a svima se posebno svidio jedan detalj…

Obiteljska kuća glazbenice Franke Batelić i nogometaša Vedrana Ćorluke prostire se na čak 1553 četvorna metra te je uređena prema željama mnogima omiljenog estradnog para koji tamo živi sa sinčićem Viktorom i nezaobilaznim psom Oskarom.

Uspješna 29-godišnja godišnja pjevačica i šest godina stariji bivši nogometni reprezentativac prije sedam mjeseci započeli su život na novoj adresi, a ona je sada odlučila otkrili djelić unutrašnosti raskošne vile smještene u centru glavnog grada Lijepe naše.

@frankaofficial_

Izvođačica hita ‘Sve dok sanjaš’ pozirala je na stubištu svog doma u ležernom izdanju, odjevena u bijeli topić i karirane pamučne hlače. Prostorijom dominiraju svjetli i sivkasti tonovi, a dio minimalistički uređene prostorije krase skulpturalne dekoracije.

‘Ponedjeljak ujutro, kiša pada’, napisala je Franka u opisu fotografija na svom Instagram profilu, no svi bruje o istom, moderno i unikatno osmišljenom i detalju – stepenicama.

@frankaofficial_

‘Zakon stepenice’, poručila je pjevačica Pamela Ramljak, s kojom se složila i influencerica Ella Dvornik, a komentari oduševljenih pratitelja nastavili su se nizati: ‘Wow’, ‘Prekul’, ‘Odmah sam boljeg raspoloženja’, ‘Predivno’.

Inače, ovo nije jedina prostorija u novoj kući poznatih supružnika koju smo imali prilike vidjeti. Naime, atraktivna glazbenica lani je pokazala minimalistički uređenu kupaonicu prekrivenu pločicama od mramora.

Instagram Story / Screenshot

U centru pažnje našla se fenomenalna mat kada bijele boje koju krasi crna slavina, a ovaj kontrast jedan je od gorućih trendova na području uređenja interijera.

Nova obiteljska kuća mnogima omiljenog estradnog para smještena je na jednom od zagrebačkih brežuljaka poviše Trga bana Josipa Jelačića, a stručnjaci procjenjuju da je riječ o zdanju vrijednom barem 15 milijuna kuna.

@frankaofficial_

Franka Batelić i Vedran Ćorluka u sretnom su braku već tri godine. Nagrađivana pjevačica i bivši nogometni reprezentativac stali su pred oltar u 2018. u njezinoj rodnoj Istri nakon šest godine veze.

Poslije romantičnog obreda u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije, s obitelji i prijateljima slavili su na luksuznom imanju Meneghetti, a kao kruna njihove ljubavi lani u siječnju stigao im je sinčić Viktor.

@frankaofficial_

Foto: Instagram





Slični članci