Make your day different

Logo Cover

Tia Mamić otkrila djelić atmosfere s proslave 37. rođendana u Hercegovini i pohvalila se (slatkim!) poklonom kojim ju je iznenadio suprug Mario

Zagrebačka poduzetnica Tia Mamić proslavila je 37. rođendan, a ulazak u novu životnu godinu obilježila je u Ljubuškom uz najbliže prijateljice i članove obitelji. Zgodna supruga sportskog menadžera Marija Mamića otkrila je djelić proslave u prirodi i oduševila javnost selfijem s modno usklađenim uzvanicama. Usto, suosnivačica beauty brenda Bela Glow pohvalila se darom kojim ju je iznenadio njen samozatajni životni suputnik, a čestitke mnogobrojnih obožavatelja ne prestaju se nizati…

Prije dva dana Tia Mamić navršila je 37 godina, u što je zbilja teško povjerovati zbog mladolikog izgleda i božanstvene figure na kojoj bi joj pozavidjele i puno mlađe cure.

Atraktivna poduzetnica obilježila je svoj veliki dan u Hercegovini, gdje se zaputila s bliskim prijateljicama i članovima obitelji, a slavlje se održalo pod vedrim nebom uz vodopad Koćuša u Ljubuškom.

@tia.mamic

Među okupljenim društvom našla se i influencerica Morana Mamić, bivša supruga Zdenka Mamića, bratića bivšeg Dinamovog savjetnika i Tijinog svekra Zdravka Mamića, s kojim ima sina Frana.

‘Sretan mi rođendan!’ pohvalila se suvlasnica popularnog kozmetičkog brenda Bela Glow na Instagramu uz fotografiju s modno usklađenim prijateljicama – vizažisticom Ladom Mitrašinović, Moranom Mamić te Ivom Brlečić.

@tia.mamic

‘Zgodne ste curke’, ‘Sretan ti rođendan’, ‘Sve ti cvjetalo’, ‘Neka ti sve najbolje’, ‘Ljepoto divna’, ‘Sretan ročkas, ljepotice’, bile su samo neke od reakcija njenih oduševljenih pratiteljica.

Iako svog životnog suputnika vješto skriva od očiju javnosti, pokćerka političara Ljube Jurčića nije mogla odoljeti da se ne pohvali poklonom kojim ju je iznenadio. Naime, Mario Mamić supruzi je darovao raskošnu tortu ukrašenu šlagom, bademima i natpisom: ‘Sretan rođendan najljepšoj ženi’.

Instagram Story / Screenshot

Zagrebačka poduzetnica zaklela se na vječnu ljubav sinu bivšeg dopredsjednika Dinama Zdravka Mamića s kojim će u listopadu obilježiti četvrtu godišnjicu braka.

Poznati supružnici upoznali su se prije pet godina, a među njima je odmah i zaiskrilo. U bračnu luku uplovili su 14. listopada 2017. godine u zagrebačkom hotelu Westin pred stotinjak uzvanika.

@tia.mamic

Suosnivačica brenda Bela Glow iza sebe ima i brak s Chrisom Warrenom, proslavljenim košarkašem iz Teksasa koji je nekoliko godina igrao za košarkaški klub Cibonu, a tijekom zajedničkog života postali su roditelji 10-godišnjeg sinčića Dominika.

I sportski menadžer ranije se ostvario kao otac. Naime, iz braka s bivšom suprugom Monikom Olujić, koja je nedavno rekla ‘uzimam’ uglednom odvjetniku Franu Olujiću, ima dvojicu sinova – 12-godišnjeg Josipa i četiri godine mlađeg Jakova.

Foto: Instagram





Slični članci