Osim strasti prema modi, Ljupka Gojić Mikić gaji i onu prema kuhanju. Mnogima omiljena domaća dizajnerica i manekenka ponosna je vlasnica slastičarnice Jolie Petite Patisserie u Zagrebu, stoga ne čudi da dan voli započeti nečim slatkim, ali zdravim. U suradnji s Bio svijetom Barbare Medić svestrana Ljupka podijelila je recept za brzu i ukusnu zobenu kašu koju ona i kćeri najradije jedu za doručak…
Ljupka Gojić Mikić svaki dan ima pune ruke posla pa dan uvijek započinje hranjivim doručkom kako bi si osigurala dovoljno snage za odrađivanje svih poslovnih i privatnih obaveza.
Popularna 38-godišnja dizajnerica i vlasnica zagrebačke slastičarnice Jolie Petite Patisserie s kćerima ujutro najradije jede zdravu zobenu kašu punu vlakana po vlastitoj recepturi.
View this post on Instagram
#dress @joliepetitebyljupkagojic #photo @jelenabalic #makeup @simonaantonovic #hair @mijomajhen
U suradnji s Bio svijetom Barbare Medić Ljupka je podijelila recept za zobenu kašu u kojoj posebno uživaju desetogodišnja Jana Sienna, osmogodišnja Mila Amelie i dvogodišnja Mari Dana.
RECEPT:
Sastojci:
zobene pahuljice (Verival)
kaša banana čoko (Verival Sport)
napitak od riže i badema
javorov sirup
cimet
banane
namaz od lješnjaka i kakaa
crunchy muesli od meda (Verival)
Postupak:
Zobene pahuljice kuhajte u mlijeku od riže i badema na laganoj vatri oko pet minuta. Zatim dodajte nekoliko žlica Sport kaše od banane, malo cimeta i javorovog sirupa te pustite 10-ak minuta da nabubri.
Za to vrijeme narežite banane. U zdjelu stavite kašu i narezane banane (sa svake strane), a u sredinu namaz od lješnjaka i kakaa. Preko svega pospite hrskave muesli od meda.
Foto: Instagram