Make your day different

Logo Cover

8 načina kako ovog ljeta isfurati traper minicu, a znamo i gdje nabaviti najbolje komade…

Traper je posljednjih godina opet postao silno popularan, a ljetno izdanje doslovno žudi za bar jednim kraćim komadom. No umjesto sportskih vrućih traper hlačica, ženstveniji bi izbor svakako bila traper suknja, A  mi znamo kako će ih ovog ljeta nositi trendseterice….

Kad kažemo traper minica, nekad bismo možda odmah pomislili na plavi traper i mini-suknju klasičnog kroja, no znamo i sami da se moda, bar po pitanju trapera, ove godine prilično zaigrala. I zato kad pomislimo na traper minice mislimo na sve one boje – bijelu, crnu i 500 nijansi plave, ali tu svakako možemo ubrati i pokoji kričavo obojeni komad. A kad se samo sjetimo različitih krojeva, različitih poruba i stilova kopčanja, već imamo toliko šarolik izbor da nam se čini da bismo traper suknju doslovno mogli nositi svaki dan i za svake prilike.

A tome je, šapnuli su modni znalci, svestrana traper suknja i namijenjena.

Zato je ovog ljeta izližite od nošenja, u casual dnevnim varijantama, uz sako, košulju i štikle za posao, uz espadrile za popodnevni izlazak… Možete je kombinirati i s topićima ili običnim bijelim majicama, a u obzir svakako dolaze i jednodijelni badići pa čak i samo gornji dio bikinija, jer se tako nošen badić ovog ljeta doslovno može vidjeti svugdje. Ne samo na plaži.

Što se pak krojeva tiče, klasičan će odabir uvijek biti dobar, iako ova godina definitivno ima svoje modne adute, a to su iscufani rubovi i kopčanje duž cijele dužine suknje, a kad pričamo o dužini, ona varira od ultra kratkih do klasike, malo iznad koljena.

Uostalom, pogledajte kako su utjecajne trendseterice već prošetale svoje traper minice:

@bellahadid

 

@andicsinger

 

@adenorah

 

@andicsinger

 

@songofstyle

 

@dilettabonaiuti

 

@sincerelyjules

 

@darjabarannik

A znamo i gdje ih nabaviti po povoljnim cijenama:

H&M A-line skirt 19,99 €

 

H&M Skirt 34,99 €

 

Replay – Asimetrična traper suknja 595,00 kn

 

Diesel DE-MIXY €180.00

Fotografije: Press/Instagram


Hzzo


Slični članci