Make your day different

Logo Cover

7 vrućih TV serija za užarene ljetne dane

Davno su iza nas dani kada su ljetne tv sheme bile namijenjene za beskrajno ponavljanje starih repriza humorističnih serija. Donosimo Vam najave novih hit serija koje će zagrijati TV ekrane i par starih, ali provjerenih…

Industrija se bacila na posao i isproducirala nam je cijelu paletu odličnih naslova kojim ćete moći ispuniti svoje slobodno vrijeme u ovom dugom toplom ljetu

1. Game of Thrones

via GIPHY

Najpopularnija i najskuplja TV serija svih vremena ulazi u svoju pretposljednju sezonu u kojoj se kristaliziraju glavni konkurenti za prijestolje Westerosa. Pripremite dekice jer Zima dolazi, dok su napolju saharske temperature.

2. Ozark

via GIPHY

Obitelj Byrde je na površini kao i svaka druga obična obitelj, no pater familias Marty glumeći financijskog savjetnika zapravo pere lovu za veliki narko kartel. Kad situacija izmakne kontroli, primoran je na selidbu iz užurbanog Chicaga u pitoreskni, ali mračni Ozark u državi Missouri.

3. Twin Peaks

via GIPHY

Poznat kao jedan od najutjecajnijih režisera modernog doba, David Lynch je svoj izražaj često usmjeravao prema nadrealnom, podsvjesnom i čudnom. Slučaj ubojstva Laure Palmer u naizgled idiličnom gradiću Twin Peaks, otkriva mučne i surealne scene koje se skrivaju ispod površine.

4. Gypsy

Naomi Watts igra psihoterapeutkinju Jean Holloway iz New Yorka koja počinje prelazi profesionalne i etičke granice kad započinje ulaziti u odnose s osobama koje su bliske njezinim pacijentima. Pod pseudonimom Diane Hart, ona manipulira životima svojih klijenata i ostalih oko njih.

5. Defenders

via GIPHY

Marvelov veliki projekt spajanja dosadašnjih serija uspješnica o superjunacima okuplja Daredevila, Jessicu Jones, Luke Cagea i Iron Fista u tim pod nazivom Defenders. Mučeni vlatitim utezima iz prošlosti, oni se ujedinjuju s jednim ciljem. Kako bi spasili svoj grad, New York, od sigurne propasti.

6. Glow

via GIPHY

Priča prati mladu nezaposlenu glumicu u 80-tima koja iz očaja ulazi u svijet profesionalnih kečerica. Ubrzo žene uključene u taj pilot projekt shvaćaju da se on uopće ne razlikuje od klasičnog showbussinessa, gledatelji su uronjeni u privatne i poslovne peripetije naših junakinja.

7. Snowfall

U osamdesetim godinama, SAD je poharala pošast zvana Crack koja je oduzela i uništila bezbrojne živote. Serija se odvija na samom početku epidemije gdje se vide sudbine trojice mladih afroameričkih momaka.

Fotografije: press


Hzzo


Slični članci