Make your day different

Logo Cover

6 stvari po kojima ćete prepoznati zrelog muškarca koji će Vas tretirati onako kako to zaslužujete

Muškarci su često nezreli. Pa iako im to nikako ne smijete reći, naše snažnije polovice svojim će ponašanjem ili pak postupcima uvijek pronaći način da nas u to ponovno uvjere. Dok žene obično stvari drže pod kontrolom i imaju određene ciljeve, njihovi se partneri ponašaju kao da uopće ne znaju što rade. S druge strane, postoje i oni zreli muškarci koji znaju što žele u svim aspektima života, a ovo je šest stvari po kojem ćete ga prepoznati…

 

1. Ne izbjegava probleme

Dok nezreli muškarci izbjegavaju probleme i rade sve samo kako se ti problemi ne bi spominjali, zreo muškarac ih želi riješiti što prije. Želi razgovarati i saznati gdje je pogriješio. Jednostavno želi riješiti problem.

 

@dirtyglitters

2. Ne kritizira

Ako vas voli, neće vas kritizirati. Zna da imate svoje snove i ciljeve i bit će vam velika podrška u njihovom ispunjenju. Bit će tu za vas uvijek kada vam je potreban.

3. Pokazuje svoje emocije

Veliki je mit da muškarci ne plaču. Naravno da plaču, a ukoliko su zreli neće se bojati to pokazati ili priznati. Pokazat će svoju ranjivu stranu jer znaju da zbog toga nisu manje muškarci, samo su ljudi.

@thoughtcatalog

4. Pazit će da vas ne zapostavi

Zbog zrelog muškarca se nikada nećete osjećati nepoželjno. Pokazat će vam da ste mu važni u svim trenucima. Predstavit će vas svojim prijateljima, ali i obitelji i uvijek će vas uključiti u razgovor.

5. Pokazat će poštovanje

Poštovat će vaše osjećaje, neće vas vrijeđati i neće vas ismijavati. Zanimat će se za stvari koje vas zanimaju, a poštovanje će pokazivati na razne načine.

@thoughtcatalog

6. Razmišlja o budućnosti

Ima planove za budućnost s vama. Razmišlja o tome kako ćete za mjesec dana otići na putovanje, ali također već sada ima neke dugoročne životne planove, koji naravno uključuju i vas. Novi stan ili djeca, samo su neke stvari koje ima u vidu, ali vam se možda još boji spomenuti.

Fotografije: Instagram
Autor: Novi PočetakHzzo

Slični članci