Make your day different

Logo Cover

50 nijansi crvene: Vatrena boja ove jeseni vodi glavnu riječ na ulicama modnih metropola! Izdvajamo 14 komada koji odišu luksuzom i šikom

Iako se s dolaskom jeseni vraćamo zemljanim i zagasitijim tonovima, ove sezone okrećemo se jarkim nijansama. Kao glavni favorit za nadolazeće mjesece ističe se upravo crvena boja u svim svojim nijansama. Bilo da ste pobornica minimalizma ili pak preferirate nešto ‘glasnija’ izdanja, ova vatrena boja izgleda moćno u oba slučaja te se može isfurati na mali milijun načina. Planirate li se počastiti novom odjećom i modnim dodacima, u nastavku izdvajamo 14 najljepših crvenih komada kojima je nemoguće reći ‘ne’…

Moćna, uzbudljiva i s jakim vizualnim dojmom, crvena boja kroz stoljeća i desetljeća svoje je mjesto pronašla kao dio različitih kultura, umjetnosti i modnog svijeta, a ove jeseni ponovno će preplaviti ulice modnih metropola.

Kao jedan od najsvestranijih, najpoželjnijih i najmoćnijih modnih trendova koji je svoje mjesto već pronašao u svakoj jesenskoj kolekciji, crvena boja uskoro će naći svoj put do svakog ormara.

@stylemilkshake

Ako ste ljubiteljica monokromatskog odijevanja, uskočite u crvenu boju od glave do pete. S druge strane, ne usudite li se isfurati tako odvažno izdanje, omiljene komade u nešto manje upadljivim bojama podignite na višu razinu pomoću crvenih modnih dodataka.

Džemper, košulja ili midi suknja u spoju s crvenom ove će sezone promijeniti koncept klasičnih komada i ponuditi neke nove, istovremeno upečatljive, jednostavne i svestrane moderne klasike.

@stylemilkshake

Kako bismo vam olakšali potragu za savršenom odjećom i modnim dodacima ove vatrene boje koji će vas učiniti magnetom za poglede, izdvojili smo 14 bezobrazno stajliš komada iz aktualne ponude po raznim cijenama:

ZARA, 19.95 € (150,31 kn)
ZARA, 29.95 € (225,66 kn)
ZARA, 39.95 € (301,00 kn)
H&M, 34.99 €
H&M, 39.99 €
H&M, 49.99 €
Bershka, 19.99 € (150,61 kn)
Mango, 69.99 € (527,34 kn)
Mango, 39.99 € (301,30 kn)
Massimo Dutti, 99.95 € (753,07 kn)
Manuri, 189 €
Jimmy Choo, 1.175 €
Gucci, 1.490 €

Za dodatnu dozu inspiracije, istražili smo kakvu odjeću i modne dodatke crvene boje najradije biraju it djevojke s Instagrama i na koje ih načine furaju:

@stylemilkshake
@stylemilkshake
@stylemilkshake
@justfashiondna
@justfashiondna
@justfashiondna
@thestylestalkercom
@thestylestalkercom
@thestylestalkercom
@thestylestalkercom
@thestylestalkercom
@thestylestalkercom
@thestylestalkercom
@thestylestalkercom
@thestylestalkercom

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram/promo

Slični članci