Make your day different

Logo Cover

Ovih 5 znakova zodijaka imati će najbolji (i najstrastveniji!) ljubavni život tijekom vladavine Ovna

Proljeće je najbolja astrološka sezona za zaljubljivanje, jer je sezona Ovna. Određeni znakovi zodijaka ostvaruju najbolje odnose u ovo doba godine.
Proljetno vrijeme u astrologiji započinje i završava sezonom Ovna. Sezona Ovna traje od 21. ožujka do 19. travnja (ali ove je godine z stigla ranije zahvaljujući prijestupnoj godini.)

Proljeće označava nove i svježe početke i ponovne pokušaje. Svijet započinje proces odmrzavanja i napredovanja ispod toplog Sunca. Za vrijeme Ovna, Venera putuje kroz Ovna i Bika. Venera je planet ljubavi. Kad je u Ovnu, uzbudljiva je i spremna oprostiti i zaboraviti. Ovnu nije previše teško voljeti. Kad je u Biku, Venera se želi skrasiti i stvoriti obitelj. U Biku, Venera potiče čak i one horoskopske znakove koje imaju problem s vezama da izjavljuju ljubav!

 
 
 
 
 
 

Ovo doba godine savršeno je za novu prigodu, uživanje u hladnom pivu na krovu i, naravno, pronalaženja nove ponude za druženje.

Ovo je 5 horoskopskih znakova koji imaju najbolji ljubavni život tijekom proljetne sezone, prema astrologiji:

  Advertisement
  Advertisement

Ovan (21. ožujka-19. travnja)
Ovan je uvijek u potrazi za zabavom i odustat će od svega što radi da bi potražio nove avanture. Uvijek će vas iznenaditi spontanim izletima i možda nikad nećete znati što će uslijediti. Jednom kad sezona završi, i vaš flert bi mogao završiti.

 
@tayylorrae_

Blizanci (21. svibnja-20. lipnja)
Blizanci su vrlo šarmantni i ništa ih neće zaustaviti u provodu i uživanju! Vjerojatno će vas pozvati da se družite na velikim događajima s hrpom ljudi koja se dobro zabavlja. Ako ne želite da se netko veže za vas ili telefonski izjavljuje ljubav u 3 ujutro, možete računati na to da Blizanci nikad to neće učiniti.

 
 

Vaga (23. rujna-22. listopada)
Vage su nevjerojatni komunikatori i još bolji slušatelji. Nikada se nećete osjećati ignorirano ili zapostavljeno kada ste s Vagom u vezi. Potpuno su posvećeni kada su osjećaji obostrani.
Međutim, kad znaju da je to isključivo prolazno, dat će vam prostor i udaljenost koju želite.

@tayylorrae_

Strijelac (22. studenog do 21. prosinca)
Ako se ne želite uskoro skrasiti, upoznali ste osobu za sebe! Strijelac je slobodna ptica koja voli imati dovoljno prostora za širenje krila. Oni će vas sigurno izbaciti iz zone udobnosti i uputiti se na plesni podij s vama.

Advertisement
Advertisement
@tayylorrae_

Vodenjak (20. siječnja-18. veljače)
Vodenjaci ne osuđuju druge i ako položite pravila ovog spajanja samo se opustite. Oni će bez pitanja poštovati vaše želje! Obično ne vole biti vezani za bilo koga, tako da imate sreće. Uvijek će vas pozvati na sve najbolje zabave i događanja u ovoj sezoni. Čak i ako ne želite romantičnu vezu, oni su sjajni prijatelji.

Foto: Instagram

Slični članci