Make your day different

Logo Cover

5 trendova za uređenje doma koje ćete poželjeti isprobati

Nakon razdoblja minimalističkih trendova uređenja doma, dizajneri interijera vraćaju se toplim bojama i raskošnom dizajnu, a mi donosimo pet posljednjih trendova koje ćete poželjeti ukomponirati u vaš prostor još ovog ljeta

Svi smo mi imali trenutke bjesomučnog skrolanja kroz Pinterest i Instagram fotografije tražeći ideje za uređenje doma i one ‘aha’ trenutke kada bi nabasali na neko tako pametno i očito rješenje. (Iako nam za milijun godina takva ideja ne bi pala napamet). Da vas spasimo od višesatne potrage, u nastavku donosimo pet stylish ideja za dizajn unutrašnjeg interijera koje ne samo da će se uklopiti u svaki budžet, nego zahtijevaju vrlo male ili nikakve ‘Uradi sam’ vještine. Što je uvijek plus.

1. Moderna garderoba

Selite se u spavaću sobu koja nema ormara? Ne brinite. Instagram profili dizajnera interijara imaju mnoštvo ideja kako riješiti taj problem.

@themrktloft


2. Egzotika u Vašoj kupaonici

Pretvorite svoje tuširanje u opuštajuće wellness iskustvo s ovim jednostavnim trendom. Naime, ne samo da biljke poboljšavaju kakvoću zraka već čiste toksine iz prostorije u kojoj borave, a to ih čini savršenim dodatkom za vašu kupaonicu.

@carlaypage

 

3. Kupaonice kao umjetičko djelo

Zar još niste čuli? Millennial roza je ponovno in! Da, to znači da su i vintage pločice u toj posebnoj nijansi puderasto roza boje u vašoj kupaonici ponovno cool.

 

@annaspaller

 

4.Najpopularnija životna filozofija u Vašem dnevnom boravku

Uz svu tu opsesiju s Hygge načinom življenja, nije ni čudo kako su Instagram preplavile fotografije zavodljivih interijera u terracotta tonovima koji odaju atmosferu smirenosti i topline.

@carlaypage


5. Tapete su se vratile i izgledaju bolje nego ikad

Ako mislite da su tapete zastarjele u suvremenom dizajnu interijera, razmislite ponovno! Instagram vrvi fotografijama maštovitiih šablonama i tekstura tapeta koji mogu potpuno promijeniti ambijent prostorije i zbog kojih smo se ponovno zaljubili u ovu estetiku dizajna.

@fleamarketfab

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci