Make your day different

Logo Cover

5 najdugovječnijih holivudskih parova koji se unatoč burnim životima i dalje vole kao prvog dana

Želite li čuti tajnu uspjeha sretnog, dugovječnog braka, za savjet pitajte holivudske parove. Ne, ne zezamo se! Njima skidamo kapu, jer oni nisu klasični parovi s klasičnim burama braka. Oni su se morali boriti i s neprijateljem čiji pritisak malo tko zapravo može izdržati – sa slavom, holivudskim načinom života i uperenim kamerama, a da se sve to izdrži tad stvarno mora postojati neka dobra tajna. Mi smo ih doznali čak 5 i to od nadugovječnijih parova na zvjezdanom holivudskom nebu…

Iako slavni holivudski parovi rijetko ostaju zajedno duže od jednog desetljeća, a sjetimo se, mnogi ne izdrže ni godinu dana ‘vječne’ ljubavi na koju su se slavodobitno zavjetovali. Međutim, kako iznimke potvrđuju pravilo u svim poljima života, tako svjedočimo i iznimkama, rijetkima doduše, kad je u pitanju ljubav. I to ona holivudska koja uz sve životne nedaće mora izdržati i stalne bljeskove uplitanja javnosti.

Tako se među brojnim parovima koji danas jesu, sutra nisu, nalaze i oni rijetki koji su do danas doista izdržali sve te uspjeli zadržali u rukama konce svoje ljubavi. Oni su rijetki, ali su ujedno i oni na koje vrijedi obratiti pozornost jer ako netko zna tajnu uspjeha prave vječne ljubavi to onda doista jesu oni. Najdugovječniji holivudski parovi koji su modi razvoda i prijevara hrabro okrenuli leđa.

Meryl Streep i Don Gummer – 40 godina

Iza zanosne holivudske glumice Meryl Streep koja i u sedmom desetljeću života plijeni ogromnu pažnju današnjih holivudskih velikana i njenog odabranika Dona Gummera je čak 40 godina braka. To je ljubav za koju je Meryl uvijek otvoreno pričala da je okrunjena odnosom punim razumijevanja, slušanja i pokušaja da se svaki problem riješi na miran način, uz mnogo razgovora. Čini se da je njihova tajna baš ona supstanca koja nedostaje mnogim nestrpljivijim, mlađim parovima zbog čega bismo se i trebali ugledati na njih.

U braku u kojeg su ušli davne 1978. godine par je dobio četvero djece – tri kćeri: Mamie, Grace i Louisu te sina Henryja.

@candystreep_

Bono i Alison Hewson – 36 godina

Ako ćemo ikada birati slavni par koji dokazuju da prava ljubav stvarno postoji, onda su to Alison i Paul Hewson, poznatiji kao Bono Vox. Par se zaljubio još u tinejdžerskim danima, vjenčali su se 1982. godine te imaju četvero djece: sinove Elijaha i Johna te kćeri Jordan i Eve Hewson, 26-godišnju irsku glumicu u usponu.

Par živi na relaciji Irska-Amerika, a iako je njihov brak sklad kojem bi svatko trebao težiti i oni su naravno imali svojih uspona i padova, a tajna njihovog uspješnog odnosa leži u jasnim bračnim pravilima kojih se oboje moraju striktno pridržavati.

I to je to.

@u2_fanpage.everything

John Travolta i Kelly Preston – 27 godina

Par koji je izdržao zub vremena i ogromnu obiteljsku tragediju, iz svega je izašao jači no ikad. Oni su glumački par John Travolta i Kelly Preston, slavni par uz kojeg se nikada nisu vezale tipične holivudske drame. Par je doduše proživio svoju dramu 2009. godine, kad im je umro tada 16-godišnji sin Jett, no zajedno su uspjeli sastaviti kockice života te su godinu kasnije dobili sina Benjamina. Maleni danas ima sedam godina, a starija sestra Elle Bleu 18.

Javnost je dobro upoznata i s činjenicom da je par vrlo privržen scijentologiji, što je još jedna od njihovih čvrstih dodirnih točaka, a kako je glumac znao ispričati u svojim intervjuima, tajna njihovog braka krije se u tome da nikada nisu dozvoljavali dase mali problemi pretvore u velike. Čak i danas sastavljaju listu tema o kojima žele raspraviti kako jedan drugome nikada ne bi potiho zamjerali išta.

To je tajna koju bismo doista trebali primijeniti i sami, zar ne?

@arthurmola

Barrack i Michelle Obama – 26 godina

U braku koji traje dulje od 26 godina supružnici Obama pokazali da čvrsta ljubav i veza puna povjerenja, može izdržati sve nedaće, kao i ono da iza uspješnog muškarca stoji uspješna žena. U njihovom je slučaju to tako od prvog dana i lijepo je što se nijedno od njih to nikada nije ustručavalo priznati. Zato njihov brak nema niti jednu mrlju, a u tako čvrstoj vezi rođene su i njihove dvije kćeri – Malija Ann, rođena 1999. godine te Sasha, 2001. godine.

@michelleobama
Cate Blanchett i Andrew Upton – 21 godina

Australska glumica Cate Blanchett i njen sunarodnjak, dramski pisac Andrew Upton, jedan su od mnogih parova koji je zagazio u treće desetljeće uspješne veze, a sudeći prema skladnom odnosu kojeg njeguju još od 1997. godine, vjerujemo da će zajedno proživjeti još mnoge sretne godine.

Glumica je o njihovom odnosu jednom prilikom izjavila da je tajna njihove sreće to što se jako dobro zabavljaju kad su skupa te da jedan drugome nikada neće dosaditi jer, kako kaže, imaju stvarno iste interese u životu i to ih čini ne samo dobrim parom, već i savršenim partnerima u svim sferama života. Par ima četvero djece – kćer Edith Vivian Patricia te tri sina koji se zovu Dashiell John, Roman Robert te Ignatius Martin.

@cateeblanchett

Foto: Instagram


Hzzo


Slični članci