Make your day different

Logo Cover

5 koktela za vruće ljetne zabave

Ove osvježavajuće i slatke alkoholne kombinacije začinit će vam vruće ljetne partije, a druženja možete začiniti ovim slatkim i voćnim koktelima

Kućni partiji i večere u ove tople dane ne trebaju ostati na klasičnim pićima. Osvježite atmosferu i iznenadite svoje partijanere s par maštovitih kombinacija alkohola i voća. Osim sastojaka, sve što vam treba je “shaker” i malo partijanerskog duha.

1. Summer Sangria
Ovaj šareni koktel oduševit će tropskim i ljetnim voćem – jagodom, ananasom i limetom. Možete ga napraviti od kombinacije slatkog bijelog vina i viskija u koje dolaze kockice hladnog ananasa i jagoda. Ne zaboravite ubaciti kriške limete i led.

@secretaintimidad_15

2. Daiquiri od jagoda i meda
Baza ovog koktela je viski, par žlica maraschino likera i limunov sok. Posebnost te kiselo slatki okus mu daju jagode, velika žlica meda i naravno – led.

@gretasoblinskaite

3. Gin Rickey s višnjama
Ovaj slatki napitak idealan je umjesto deserta jer je sladak i osvježavajuć. Čine ga višnje i limunov sok, a ono najbitnije je džin. Čaša se puni ledom i šećernim sirupom, a nakon toga je spreman za kušanje…

@kammerun

4. Bellini Moonshiners
Ovaj koktel će vas najviše iznenaditi, iz jednog jednostavnog razloga – baza mu je šampanjac. Uz viski i limunov sok, voćni okus i svježinu mu daju bosiljak, limeta i breskve. Jednostavan koktel za veliki broj ljudi i sve ljubitelje šampanjca.

@kimbroughdaniels

5. Mojito s borovnicama
Slatki napitak od ruma i borovnica iznenadit će vaše društvo. Hladna kombinacija ruma, ovog ljubičastog voća, leda i limete unijet će malo maštovitosti u repertoar napitaka na vašoj zabavi.

@andreabustios

Ovo su samo neke od mnogobrojnih ideja, no u zabavnom društvu i voćno alkoholnom izboru, mašti nema kraja…

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci