Make your day different

Logo Cover

5 jednostavnih pravila koja će se pozitivno reflektirati na Vašu ljubavnu vezu

Neke su stvari iznimno važne kako bi veza opstala, a jedno je istraživanje otkrilo koje su to odluke koje će se reflektirati na način da će oba partnera u vezi biti ispunjena i, u konačnici – sretna. Istraživanje o romansama obuhvatilo je 10 pitanja vezanih za različite tematike, kao što su iskrenost, obiteljski problemi i korištenje tehnologije. Kao rezultat, nametnulo se pet važnih odluka vezanih uz ljubavne odnose kojih bu se parovi trebali  pridržavati.

 

1. Kompromis

Nekada je najjednostavnije dogovoriti se oko određenih stvari. Komunikacija je presudna u svakoj vezi kako bi se riješili određeni problemi, a samim time je važan i kompromis.

@thoughtcatalog

2. Iskrenost

Još je jedan presudan segment iskrenost. Neki partneri ne dijele uvijek sve stvari, a upravo u tome leži i veliki problem. Istina je uvijek najbolje rješenje.

3. Gledanje u mobitel

Teško je odvojiti se od mobilnog telefona u današnje moderno doba. S druge strane, upravo je mobitel najveći problem brojnih veza. Zaboravite na društvene mreže barem na trenutak i uživajte u ugodnom društvu.

@thoughtcatalog

4. Sretne misli

Pozitivne misle stvarno mijenjaju mnogo toga. Slušajte što vam se govori i uvijek razmišljajte i djelujte pozitivno.

@thoughtcatalog

5. Postavite ciljeve

Ukoliko vaš partner postavi neke ciljeve u svojem životu, budite uz njega i podržite sve njegove odluke, a jednako će učiniti i on za vas.

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci