Make your day different

Logo Cover

5 jednostavnih navika zbog kojih ćete biti sretniji i zadovoljniji vašim životom

Teško je pronaći sreću, pogotovo u današnjem svijetu. No proljeće je stiglo, a s i njime euforija kao i bolje raspoloženje koje uvelike može promijeniti vaš način razmišljanja. Neke stvari ipak mogu pozitivno utjecati na raspoloženje, a sve ovisi samo o vama. Razveselite se svaki dan i dočekajte dan s osmijehom na licu. Formula je vrlo jednostavna: Radite stvari koje volite više i uživajte u njima punim plućima, a u nastavku doznajte koje su to male navike koje mogu napraviti veliku promjenu u vašem svakodnevnom životu…

1. Slušajte glazbu koju volite

Glazba vas uvijek može odvesti na neko drugo mjesto i razveseliti vas, pogotovo kad si pustite svoju najdražu pjesmu.

via GIPHY

2. Otiđite u prirodu

Zelena boja je poznata po tome da smiruje. U ovo blagdansko vrijeme je boravak u prirodi ono što vam je potrebno, bez obzira na to što je malo hladnije. Udahnite svježi zrak i napunite baterije.

3. Smijte se

Ne kaže se bez razloga da smijeh liječi sve. Čak i kad niste sretni, smijte se jer će samim time vaš mozak misliti da ste sretni i postat ćete sretniji.

 

@thoughtcatalog

4. Vježbajte

Osjećat ćete razliku, makar samo zaplesali na omiljenu pjesmu. Luče se hormoni sreće i povećava se razina energije. Ipak, nemojte biti previše strogi prema sebi.

 

@irinahp

5. Budite dobri

U svakoj prilici pokažite svoju dobru stranu. Pomozite onima kojima je pomoć najpotrebnija, a samim time ćete pomoći i sebi.

 

@thoughtcatalog

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci