Make your day different

Logo Cover

5 decor trendova i kako ih ukomponirati u već postojeće uređenje Vašeg doma

Trendovi uređenja doma mijenjaju se svake godine. I dok je sve donedavno u trendu bio minimalizam, s trona ga je skinuo maksimalistički pristup decoru. No umjesto da se opterećujete onim što je aktualno, a što passe, predlažemo da se poigrate s različitim stilovima uređenja koji su prilagođeni vašem načinu života. U konačnici, prostor u kojem ćemo se osjećati ugodno je onaj u kojem prevladavaju prirodni materijali, neutralne boje i opuštena atmosfera, a uvijek ga možete začiniti pokojim statement detaljem. Što decor trendovi nalažu ove sezone i kako ih najlakše ukomponirati u već postojeći stil uređenja vašeg doma, provjerite u nastavku…

1. Neutralne boje

Boje kao što su crna ili bijela prevladavat će na zidovima i namještaju te će svojom jednostavnošću dati pravu notu svakom domu.

@the_refinedfarmhouse

2. Dodatak boje

Ne mora sve biti samo crno-bijelo. Šareni detalji će dodatno oživjeti prostor i razbiti monotoniju u vašem prostoru.

@decor_luxury_design

3. Prirodni materijali

Od davnina se upravo drvo koristi za izradu raznih predmeta i namještaja, a ostao je dio kućanstva sve do danas. Dapače, drvo će cijelom prostoru udahnuti shabby chic i rustikalni touch.

@the_refinedfarmhouse

3. Uzorci

Uzorci na podu umjesto tepiha ili možda oni na zidu umjesto tapeta. Nije bitno kakvi su, pokazat će razigranost prostora.

@missprint_ltd

4. Minimalizam i hygge

Švedski način života je vlo popularan u zadnje vrijeme. Tako je hygge postao izraz koji svi koriste. Dok minimalizam označava što manje detalja, hygge je pak način opuštenog i udobnog načina života.

@lintdoctor

5. Umjetnički detalji

Detalji koji su personalizirani dati će vašoj oazi mira autentičnost. Prostor ukrasite nečim što ima posebno značenje u vašem životu i nešto što ima umjetničku notu.

@lou_a_watkins

Fotografije: Instagram

Slični članci