Make your day different

Logo Cover

5 chic ideja za frizure koje možete napraviti u samo par minuta

Svoju dugu kosu možete ukrotiti i bez feniranja, peglanja ili kovrčanja i biti spremne za izlazak, izlet, posao ili casual dan. Donosimo vam pet klasičnih savjeta kako se u par minuta pozabaviti kosom s par gumica i ukosnica….

1. Neuredna punđa

Ova frizura je skoro uvijek prva opcija za dugokose djevojke koje žele izgledati slatko i spontano. Kosa skupljena na vrhu glave s par neukročenih pramenova ideja je za gotovo svaku priliku, od plaže do ureda. Jednostavan izgled s podignutom kosom, a sve sa samo jednom gumicom.

@miarosechae

2. Riblja kost

Ako imate dugu kosu, ovo je savršena ideja za svaku priliku, u svim oblicima. Možete je nositi od vrha glave, kao opuštenu ili sa strane. Izgledaju komplicirano, ali u par koraka i par minuta imate frizuru koju možete nositi s bilo kojom odjevnom kombinacijom.

 

@ns__xoxo

3. Skupljena punđa

Za ovu punđicu potrebno je malo više vremena, ali i dalje dovoljno malo da se spremite za izlazak bez puno filozofije. Punđu možete napraviti na otkačen način ili pak u formalnijem urednijem obliku. Uvijek možete i staviti i neki zanimljivi dodatak.

@lifeofboheme

4. Opušteni rep

Klasika – frizura za sva vremena. Kosa skupljena u rep otkriva vaše lice, a djeluje jednostavno i sexy. Ovo je najbolja opcija za visoke ljetne temperature u bilo kojoj prilici, a uzet će vam svega par minuta u spremanju. Pristaje i ravnoj i kovrčavoj kosi, a umjesto obične gumice, kosu možete ležerno zavezati u zanimljivu maramu.

@lifeofboheme

5. Pletenica

Još jedan klasični primjer frizure koju svaka djevojka obožava od malih nogu. I ova frizura dolazi u više stilova. Opuštena, zategnuta, visoka, niska, sa strane… Pristaje za svaku priliku, bilo da se bavite sportom, idete na posao, na plažu ili jednostavno želite naći rješenje za ljetnu vrućinu.

@esandelle

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci