Make your day different

Logo Cover

Tropska estetika nove Palmers kolekcije

Palmers kolekcija kupaćih kostima za ljeto 2017. uznapredovala je do pravog „univerzalnog oružja“ svakodnevnih outfita

Uz potpuno novo, nevjerojatno udobno iskustvo nošenja te atraktivne efekte koji laskaju ženskim oblinama, novim swimwear i beachwear asortimanom plijenit ćete pažnju gdje god odlučili provesti svoj godišnji odmor. Besprijekorno stilizirani modeli kupaćih kostima pridat će vam dozu senzualnosti, istovremeno spretno izbjegavajući preagresivan dojam – vrlo su ženstveni, zavodljivi i nonšalantni.

 

 

Grafike palminog drveća i cvjetnog šarenila savršeno dočaravaju dašak tropa čak i u našem umjerenijem podneblju, a glamurozne linija te elegantni modeli parea i kaftana pokazuju nam put do ukusnih koktela nakon kupanja i sunčanja.

 

 

 

Bogatstvo boja i uzoraka nezaobilazni je modni imperativ i ove sezone pa vas u novoj Palmers kolekciji očekuje kreativan mix svestranih modela – od vječnih jednodijelnih kostima u klasičnim nijansama, koji su se prethodnih sezona vratili na velika vrata, do bandeau i trokutastih dizajna obogaćenih novim kreativnim rješenjima i sveobuhvatnim printom.

 

 

Upečatljivi uzorci u intenzivnim nijansama izdvojit će vas iz mase kamo god krenuli; od plaže do bara, od bazena do tuluma – nemoguće je pronaći bolji ljetni look od ovoga!

Fotografije: press

Slični članci