Make your day different

Logo Cover

Romantični bijeg u dvoje: Franka Batelić i Vedran Ćorluka uživaju na idiličnom odmoru izvan granica Lijepe Naše

Obitelj pjevačice Franke Batelić i bivšeg hrvatskog nogometnog reprezentativca Vedrana Ćorluke u studenom prošle godine postala je bogatija za još jednog člana – kćerkicu kojoj su nadjenuli ime Greta. Iako je zaposlenija nego ikada, lijepa Riječanka uspješno balansira između privatnog i poslovnog, a na društvenim mrežama često dijeli anegdote iz privatnog života. Nakon obiteljskog godišnjeg odmora, svestrana glazbenica odlučila se uputiti na romantično putovanje sa suprugom, a za svoju destinaciju odabrali su lokaciju koju je ovog ljeta posjetila i televizijska voditeljica Marijana Batinić. Na društvenim mrežama podijelila je dašak njihove idile i oduševila bajkovitim prizorima…

Otkako im se početkom studenog rodila kćerkica kojoj su nadjenuli ime Greta, u domu pjevačice Franke Batelić i bivšeg nogometaša Vedrana Ćorluke ne nedostaje smijeha ni veselja, no poznati supružnici s vremena na vrijeme uhvate malo vremena za sebe.

Popularna 31 – godišnja glazbenica otkrila je kako su ona i pet godina stariji bivši nogometaš otputovali na talijanski otok Siciliju, odakle se javila uz nekoliko senzacionalnih fotografija.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)

‘I dišeš i gledaš i osjećaš i diviš se. I iznenadi te neobičan osjećaj pripadanja mjestu. Koliko ljepote krije ova naša planeta.. Zaboravila sam koliko volim istraživati, izgubiti se hodajući da bi se ponovno našla… Hvala živote na podsjetniku. 🤍 Danas posebno osjećam snagu riječi jednog od meni najdražih tekstopisaca ( @drexlerjorge ) – ‘ Somos de ningun lado del todo y de todos lados un poco.’ U prijevodu nekako ovako : ‘Nismo ni iz jednog mjesta u potpunosti, već iz svakog mjesta pomalo’, poručila je zgodna pjevačica uz fotografije nastale u pitoresknom gradiću Taormini, a za koje je zaslužan upravo njezin suprug.

@frankaofficial_ Instagram Story/Screenshot

Uvijek dobro raspoložena pjevačica otkrila je kako sa suprugom uživa u istraživanju lokalnih znamenitosti, a prepuštaju se uživaju u hedonističkim trenucima uz dobru hranu i piće.

Podsjetimo, ljubavna priča Franke i Vedrana započela je u ljeto 2012. godine na Zrću, gdje su se upoznali. Vjenčali su se u srpnju 2018. godine u lokalnoj crkvi u Balama. U siječnju 2020. godine postali su roditelji sinčića Viktora, a prije tri mjeseca na svijet im je stigla djevojčica kojoj su nadjenuli ime Greta.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Vedran Ćorluka (@corlukav05_14)

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram





Slični članci