Make your day different

Logo Cover

10 najboljih stilskih izbora Amal Clooney

Iako je svjetsku popularnost zadobila svojim zarukama i brakom sa slavnim Georgeom Clooneyjem, stil ove internacionalno priznate odvjetnice za ljudska prava kultiviran je godinama, a njezina joj je modna razigranost osigurala titulu  ultimativne fashionistice.

Sinergijom zaigranosti i profesionalnosti, gospođa Clooney uspijeva u svakoj prilici iznijeti svoj sofisticirani modni odabir. Haljinice retro krojeva, motorističke čizme, kasični kaputi dio su njezinog stilskog izričaja, a u nastavku smo izdvojili njezinih najboljih 10 lookova.

 

 

 

 

 

 

 

 

Njezine odjevne kombinacije svakako su preslika njezinog karaktera pa je stil ove šarmantne brinete najbolje opisati kao savršen spoj ležernosti i kontroverznosti. Lijepa Amal je početkom lipnja na svijet donjela blizance čije prve fotografije još uvijek željno iščekujemo.

Ljubavna priča između 56 – godišnjeg glumca i 17 godina mlađe odvjetnice započela je prije četiri godine, a svoju su ljubav okrunili brakom u rujnu 2014. godine, a izgleda kako je Amal uspjela umiriti glumčev nomadski način života kojeg su obilježile bojne veze s holivudskim ljepoticama. Dolazak malenih blizanaca u njihovu obitelj zasigurno će upotpunuti njihov život, i donjeti beskrajnu sreću i mir za kojim je ovaj ljepotan godinama tragao.

Fotografije: Guliver/Getty, Guliver/CoverImages

Slični članci