Make your day different

Logo Cover

10 najboljih: Planirate li u Rusiji podržati naše dečke, evo čije dizajnerske dućane nikako ne smijete zaobići!

Planirate li u Rusiji podržati naše dečke na Svjetskom nogometnom prvenstvu? Onda se svakako potrudite usput dobro istražiti pravu Rusiju, bar djelić nje, a kao najbolji suvenir sa sobom ponesite mnoštvo sitnica i bar jedan pošten odjevni komad po recentnoj ruskoj modi. Uostalom, ne kaže se uzalud ‘Kad si u R(imu)usiji, ponašaj se kao R(imljanin)us’, pa i sam boravak začinite barem jednom novom krpicom…

Outlaw Moscow

Brand je star tek tri godine, ali je već zauzeo visoko mjesto u ruskom društvu. Riječ je o visoko kvalitetnoj i udobnoj odjeći koja ima ‘karakter i karizmu’, s naglaskom na funkcionalnoj odjeći za svakodnevno nošenje.

@outlaw_moscow

12STOREEZ

Odjeća je udobna i trendi, a namijenjena je lakoj prilagodbi za skladan stil po pristupačnoj cijeni.

@12storeez

Nina Donis

Njene se kreacije zaista razlikuju od bilo čega, a mogu se kupiti u njihovom poznatom lancu trgovina KM20.

@nina_donis

I AM Studio

Tajna uspjeha ovog brenda leži u upečatljivom dizajnu i iznimno kvalitetnim materijalima. Posebna pažnja posvećuje se kvaliteti, a svi su materijali izrađeni u ruskim tvornicama.

@iamstudio

NNedre

Prepoznatljivost ovog brenda koji se na mala vrata popeo u sam vrh ruske mode, leži u udobnosti i funkcionalnosti. Studio se prostire na oko 200 četvornih metara i smješten je u samom srcu St. Petersburga.

@nnedre_store

Walk Of Shame

Njihove kolekcije prozivaju zbirkama pažljivo odmjerenih jednostavnih, lako nosivih komada s vrhunskim smislom za humor.

@walkofshamemoscow

Vika Gazinskaya

Glavne komponente ove poznate ruske dizajnerice je izuzetan arhitektonski ‘rez’, s neobičnim detaljima, čak i vlastitim ilustracijama, na najfinijim tkaninama.

@vikagazinskaya

Yulia Yadryshnikova

Ovu dizajnericu guraju tri strasti, dizajn, moderan ples i arhitektura, i sve se tri strasti odlično očituju u njenim komadima. Posebno dragim onima koje cijene eleganciju i kvalitetan minimalizam.

@yuliayadryshnikova

Alena Akhmadullina/Akhmadullina Dreams

Alena je današnjim Ruskinjama pružila priliku da uživaju u bajci u stvarnom životu, da budu ženstvene i elegantne u tradicionalnom smislu. Godine 2005. brand je prvi put predstavio svoju kolekciju na Pariškom tjednu mode i od tada je redovito prisutan na svjetskim modnim revijama, ali ne plašite se te veličine. Njihovu si bajku prosječna žena može priuštiti.

@akhmadullina_dreams

Gosha Rubchinskiy

Rubchinskiy je postao simbol moderne ruske mode, posebno one koji vole sport i sportski stil odijevanja. U kolekcijama se nalaze i komadi koji su dizajnirani u suradnji s Adidasom.

@end_clothing

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci