Make your day different

Logo Cover

10 genijalnih modela natikača kakve želimo nositi na plaži, a neke od njih potpisuje i Rihanna

Odlazak na more već je godinama nezamisliv bez udabnih natikača. I to ne sasvim običnim. Svjetski dizajneri potrudili su se da one ne budu samo udobne već da budu i u skladu s modnim trendovima. Ove godine stari modeli pojavili su se u cijeloj jednoj lepezi boja, a da je ‘logomanija’ doživjela svoju kulminaciju dokazuju i neki najnoviji modeli natikača.

Fenty Puma by Rihanna jednostavno ne prestaje oduševljavati iz sezone u sezonu. Za sve ljubitelje Pumine kolaboracije, svestrana Rihanna je pripremila najnoviju nezaobilaznu ljetnu kolekciju šlapica pod nazivom ‘Surf Slide’, čiji bezvremenski dizajn i boje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Fluorescentne boje ovih šlapica, osim što podsjećaju na bezbrižno trčkaranje plažom, sreću i surfanje, upotpunit će svaki ljetni stayling. Bili sređeni ili odjenuli na sebe neku casual kombinaciju ‘za do plaže’, ove šlapice će spasiti stvar.

Fenty Puma by Rihanna
Puma Fenty Surf, cijena 689,00 Kn

 

Pepe Jeans, cijena 189,50 Kn
Pepe Jeans, cijena 189,50 Kn

Kolekcija koja je inspirirana surferima, morem i velikim valovima, asocira na slobodu i adrenalin. Dolazi u tri boje: vesela zelena, morsko plava i bijelo žuta s crnim detaljima, savršeno se stapajući s ljetom. S druge strane Diesel u svojoj kolekciji nudi natikače koje krasi njihov veliki logo – Diesel.

Diesel, cijena €45.00
Adidas, cijena 449,00 Kn
Diesel, cijena €45.00

 

Pepe Jeans, cijena 436.50 Kn

 

Fenty Puma by Rihanna

 

Adidas, cijena 449,00 Kn

Foto: ShoeBeDo, Adidas, Diesel

 Hzzo

Slični članci