Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Svjetlo dana je ugledao kontroverzni dokumentarac ‘The Last Days Of Michael Jackson’, pogledajte što možemo očekivati

Objavljen je posljednji teaser za dokumentarac ‘The Last Days Of Michael Jackson’ koji prati posljednje dane života neprežaljenog kralja popa. Dvosatni projekt uključuje i do sad neobjavljene snimke intervjua koje je Michael vodio s članovima svojih obitelji i prijatelja, ali i kultnim holivudskim novinarima Barbarom Walters i Diane Sawyer. Budući da ćemo ovih dana imati priliku vidjeti dokumentarac prepun kontroverzi oko njegove smrti, u nastavku zavirite u VIDEO i pogledajte što možemo očekivati….

Kanal ABC objavio je trailer za dokumentarac pod nazivom ‘The Last Days Of Michael Jackson’, a projekt će zaviriti u privatan život legendarnog kralja popa kao i sve kontroverze koje su vezane za njegov život i smrt. ‘Ljudi očekuju sve više i više od vas, jer kad jednom stvorite nešto besmrtno, ne možete se vratiti’- svojedobno je izjavio pokojni Michael, a 25. lipnja 2009. godine – samo 18 dana prije svoje oproštajne turneje preminuo je smrću čije okolnosti još uvijek intrigiraju javnost. Dokumentarac je jučer ugledao svjetlo dana, a budući da ćemo se mi vjerojatno morati malo strpjeti dok ga i sami ne dobijemo priliku pogledati, zavirite u ono što nas očekuje….

@michaeljackson
@michaeljackson

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci