Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Milica i Ivan Todorić kćerkici organizirali Barbie rođendansku zabavu iz bajke! Ponosni roditelji oduševili uređenjem, ali i stajlinzima

U domu Ivana Todorića, najmlađeg sina bivšeg šefa Agrokora Ivice Todorića i njegove supruga Milice ovih dana ne nedostaje slavlja – i to ne bez razloga. Naime, njihova kćerkica Aria Bella slavi treći rođendan, a tim povodom ponosni roditelji potrudili su se da sve bude kao iz bajke. Svestrani poduzetnik i bivša srpska manekenka svojoj mezimici organizirali su zabavu inspiriranu najpopularnijom plavokosom lutkicom, a osim bajkovitog uređenja prostora, sve su oduševili i usklađeni ružičasti stajlinzi…

Obitelj Ivana i Milice Todorića imala je veliki razlog za veselje.

Malena Aria Bella, kći poduzetnika Ivana Todorića i njegove supruge Milice navršila je tri godine, a njezini roditelji pobrinuli su se da joj ovaj dan bude zaista poseban.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Magnolia Slastice 🌸 (@magnoliaslastice.cakes)

Ponosni roditelji svojoj kćerkici organizirali su raskošnu proslavu inspiriranu planetarno popularnim filmom ‘Barbie’ i istoimenoj, plavokosoj lutkici, pa je tako cijelim prostorom dominirala ružičasta boja.

Slavljenica je tako rođendanske svjećice otpuhala s torte u obliku dvorca na kojem je pisalo njezino ime, a čiji se vrh vrtio.

@magnoliaslastice.cakes
Instagram Story/Screenshot

Dress code zabave također je bila ružičasta boja, a mama Milica i teta Iva Todorić ispoštovale su ga na najljepši mogući način. Dok je zgodna manekenka nosila kratku haljinicu ukrašenu šljokicama, uparivši ih uz ružičaste čizme, kći bivšeg čelnog čovjeka Agrokora odjenula je ružičasti blazer.

Podsjetimo, Ivan i bivša srpska manekenka upoznali su se još 2009. godine u New Yorku. Osim malene Arije, supružnici Todorić roditelji su sina Vida i kćerkice Mile, koja je rođena u srpnju prošle godine.

@srculence__/screenshot, Cover Style arhiva

 

Ivan i Milica Todorić, Ante Todorić i Petra Kaćunko
Foto: promo

Pripremila: Tara Musulin
Foto/video: Instagram


Hzzo


Slični članci