Make your day different

Logo Cover

Otkrivamo 5 očaravajućih jadranskih plaža koje krasi ljuljačka u moru, a jedna od njih udaljena je svega 90 minuta vožnje od Zagreba

Ljuljačke u moru genijalna su ljetna atrakcija koja osigurava zabavu na plaži, ali i senzacionalne Instagram fotke. Iako su u svijetu popularne već duže vrijeme, kod nas su se pojavile tek prije nekoliko godina, kada ih je na korčulanskim Stupama uveo poznati bar Moro Beach. Nedugo zatim, ljuljačke su svoje mjesto dobile i na brojnim drugim jadranskim plažama, a u nastavku otkrivamo još četiri očaravajuće destinacije na kojima ih možete pronaći…

Otkačene i bajkovite ljetne fotografije najbolji su način da ovjekovječite godišnji odmor na obali, ali i svoj Instagram profil učinite još zanimljivijim i atraktivnijim.

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement

Proteklih godina Jadransku obalu pokorile su ljuljačke u moru koje iz sezone u sezonu privlače sve veći broj posjetitelja. Nakon što je jedna osvanula na korčulanskim Stupama i postala pravi hit, nije trebalo dugo da i druge uvale Lijepe naše dobiju vlastiti primjerak.

@moro.beach.stupe

U nastavku izdvajamo pet lokacija na kojima ih možete pronaći:

1. Moro Beach, Stupe, Korčula

 

Očaravajuća plaža Stupe na otoku Korčuli dobila je prvu ljuljačku u Hrvatskoj u sklopu popularnog bara Moro Beach, čiji je začetnik odvjetnik Pero Lozica, a iz sezone u sezonu posjećuju ga brojna poznata lica i turisti iz cijelog svijeta.

Osim ljuljačke, ova morska oaza može se pohvaliti vrhunskom gastronomskom ponudom i raznim drugim pointovima za snimanje fenomenalnih Instagram fotografija koje će vaš feed učiniti ljepšim i bogatijim.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MAJA LENA LOPATNY (@majalena__l)

Moro Beach Bar (Stupe, Korčula)
@timotej

2. Grabrova uvala, Jadranovo

Nerazvikana Grabrova uvala, koja ostavlja bez daha, udaljena je svega 90 minuta vožnje od Zagreba. Predivna plaža u skrovitom mjestašcu Jadranovo s pogledom na Krk i Krčki kanal odnedavno je upotpunjena je i bijelim pijeskom.

Gotovo da nema osobe koju ovaj mali raj na moru neće natjerati da se ponovno vrati, a zahvaljujući egzotičnom pejzažu i ljuljački, vaše fotografije s ljetovanja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Grabrova uvala, Jadranovo
@citaj_knjigu

3. Zala, Stara Baška

Ovaj trend nije zaobišao ni Krk! Zadivljujuća plaža Zala u Staroj Baškoj dobila je ljuljačku u plićaku koja jamči zabavu na plaži, ali i nevjerojatne uspomene s ljetovanja na Jadranskoj obali.

S obzirom na to da nije toliko popularna kao, primjerice, plaža na Korčuli, Zala je idealan odabir za sve one koji se žele skloniti od mase, prepustiti nešto mirnijem odmoru i vratiti se kući s najatraktivnijim ljetnim fotografijama.

Zala, Stara Baška
@ma_biianca

4. Carpe Diem Beach, Hvar

Žudite li za odmorom koji nudi najbolje od gastronomije, zabave i pointova za stvaranje senzacionalnih uspomena, zaputite se do dobro znanog hvarskog Carpe Diem Beacha.

Smješten na više od 2.500 kvadratnih metara uređene površine, ovaj jadranski biser ima uređeno kupalište s ljuljačkom u plićaku koja je već pokorila Instagram, a tu su i nezaboravni partyji te gastronomska ponuda kojoj je nemoguće odoljeti.

Carpe Diem Beach, Hvar
@carpediembeach

5. La’Banya, Žrnovska banja, Korčula

La’Banya (Žrnovska banja, Korčula)
@la__banya

Osim ljuljačke u Stupama, mnogima omiljeni hrvatski otok može se pohvaliti još jednom – onom u sklopu uređene plaže La’Banya, koja je dio ponude apartmana Korčula Hills.

Uređena plaža ima i beach bar, bazen i bistro, a na Instagramu ju je proslavila upravo drvena ljuljačka u moru, baš poput onih kakve smo ranije imali prilike vidjeti samo na Baliju ili Tajlandu.

La Banya (Žrnovska banja, Korčula)
@la__banya

Foto: Instagram

Slični članci