Krafneraj je prvo boutique mjesto u Zagrebu posvećeno svježe pripremljenim, toplim krafnama koje se peku tijekom cijelog dana, pred očima kupaca. Svaka krafna u Krafneraju izrađuje se po principu personalizacije – kupci sami biraju punjenja, preljeve i dodatke, stvarajući vlastitu kombinaciju okusa.
Krafne se rade po Pan-pekovoj originalnoj recepturi staroj više od 30 godina, poznatoj po mekanom, prozračnom tijestu i bogatim nadjevima, uz pažnju posvećenu svakom detalju.
Krafneraj i Podravka udružili su snage i donose najslađu suradnju ove jeseni – krafne punjene prepoznatljivim Podravka džemovima i Lino Lada kremnim namazima čekaju vas ekskluzivno u Krafneraju, u Ilici 52.
Suradnja s Podravkom nastavak je Krafnerajeve misije – stvaranja novih okusa i iskustava za ljubitelje vrhunskih krafni. Kroz zajedničku viziju i vrijednosti, Pan-pek i Podravka spojili su ono što kupci najviše vole: poznatu kvalitetu i okus koji traje generacijama. Kako poručuju iz Pan-peka, ova suradnja je ‘spoj kvalitetnih sastojaka i izvrsnosti – sve ono što i mi i Podravka njegujemo kao brendovi.’
U ponudi se nalaze krafne punjene s čak šest vrsta Podravka džemova – od jagode, borovnice, naranče i višanja do miješanog i šumskog voća – kao i četiri popularne Lino Lada kreme: Milk, Gold, Kokos i Gold Creamy.
Svaka kombinacija donosi novi okusni doživljaj i potvrđuje zašto je ova kolaboracija istinski pogodak.
Limitirana kolekcija dostupna je isključivo u Krafneraju do kraja studenog 2025. odnosno do isteka zaliha
Posjet Ilici 52 tako postaje više od kupnje, riječ je o najslađem iskustvu, gdje svaka krafna donosi trenutak zadovoljstva i sreće s vašim osobnim potpisom.
Foto: Bojan Zibar



