Make your day different

Logo Cover

Nova kampanja kultnog američkog brenda Tommy Hilfiger daje novi život bezvremenskim stilovima, pogledajte ključne komade za proljeće

Kampanja odražava duh Tommy Factory-ja, koji je definirao kolekciju TOMMY HILFIGER za jesen 2022., budući da su okupljeni umjetnici s različitih scena iz svijeta mode, glazbe i zabave. Neki od iznimno talentiranih ljudi su ikona stila Georgia May Jagger, studentica Harvarda i ambasadorica za mlade Aoki Lee Simmons, umjetnica i model Kesewa Aboah, svestrani i multidisciplinirani umjetnik Kailand Morris, glazbenik Dylan Brosnan, slikarica Paris Brosnan i umjetnik Sean Koons.

Fotografije za Classics Reborn, koje je snimio Gregory Harris, prikazuju kako se kolekcija od 250 komada može nositi u elegantnoj i casual varijanti, ili u varijanti koja spaja i jedno i drugo.

‘Klasici nikad ne izlaze iz mode’, poručuje Tommy Hilfiger.
‘Ova kolekcija govori o modernizaciji i reinterpretaciji pripreme, pronalaženju novih načina da bezvremenski stilovi budu svježi. Reinvencija je stalni izvor uzbuđenja za mene.’

Oxford košulja i haljina-košulja ključni su komadi ponovno rođeni za novu generaciju.

Ostala lagana proljetna odjeća uključuje sako i odgovarajuće chino setove, s žakard TH monogramom u tonu, pop pulover u obliku saća od tehničke pređe, parku bez podstave s ragbi košuljom.

Vibrantnu boju limete možemo primijetiti na debelim ovratnicima i elegantnim haljinama, dok su sakoi za muškarce i žene idealni i za dnevne i za večernje varijante.

Kampanja će biti predstavljena putem marketinških aktivacija u globalnim medijima i maloprodajnim izlozima.

Classics Reborn oživjet će i na društvenim mrežama preko lokalnih kreativaca i influencera, koji će dati novi život bezvremenskim stilovima.

Kolekcija Classics Reborn za proljeće 2023. dostupna je u Tommy Hilfiger trgovinama u ZAGREB – Arena Centar, Vice Vukova 6, SPLIT – Mall of Split, Josipa Jovića 93 i Trg Kralja Tomislava 1, ZADAR – Supernova, Ulica akcije Maslenica 1, RIJEKA – Tower Centar, Janka Polića Kamova 81a kao i na www.fashionandfriends.com

 

.

Foto: Promo

 
Slični članci