Make your day different

Logo Cover

Nikolina Ristović otkrila što je sve o sebi naučila u izazovnoj 2020. godini? Kako osigurava unutarnji mir od potresa, ali i što je za nju istinska sreća…..

Nikolina Ristović, nekadašnja voditeljica i diplomirana dizajnerica, prošle je godine ispunila sve svoje želje i hrabro se upustila u novi biznis, u kreiranje odjeće za najmlađe. Ipak, izazovna i (ne)normalna godina od koje smo se oprostili prije devet dana navela ju je na razmišljanje. A što je sve naučila o sebi otkrila je na Instagramu….

Premda je za mnoge prošla godina bila poslovno neizvjesna i izazovna, ponajviše zbog pandemije koronavirusa i razornih potresa koji su zadesili Hrvatsku, za bivšu televizijsku voditeljicu i diplomiranu dizajnericu Nikolinu Pišek, kojoj je također zagrebački stan nastradao, kako je izjavila, uslijed potresa, poslovno je hrabro zaplovila nekim novim vodama. Dizajnerskim.

 
 

Tako je krajem godine predstavila Guilty or Innocent, dječji je brend s eko certifikatom, dizajniran za hrabre, urbane klince i njihove roditelje.

 

  Advertisement
  Advertisement
View this post on Instagram

 

 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

Osluškujući potrebe djece te kako i sama kaže, oduvijek koketirajući s modom i dizajnom, naša poznata TV voditeljica, dizajnerica, kostimografkinja, ali i predvodnica modnih trendova, Nikolina Ristović, kreirala je liniju dječje odjeće pod nazivom Guilty or Innocent, koja se ističe iz mase i osvaja na prvu.

‘Želja da radim dječju liniju tinjala je u meni. Obožavam spontanost izričaja koji karakterizira dječju modu i možda ono najbitnije, htjela sam prenijeti svoje iskustvo roditelja i upariti ga s beskompromisno praktičnim dizajnerom koji čuči u meni’, objasnila je tada Nikolina Pišek.

47-godišnja bivša voditeljica krajem godine otputovala je u Beograd, a 1. siječnja pohvalila se fotografijom iz Dorćoleta, novog beogradskog kluba koji je tih dana punio srpske medijske stupce zbog privatne zabave s mnoštvom okupljenih bez poštivanja epidemioloških mjera, ali i zato što se šuška da mu je vlasnik jedan srpski političar.

A nakon proslave Nove godine u Beogradu sa suprugom Vidojem Ristovićem, povjesničarom umjetnosti, i njihovom kćerkicom Unom Sofijom, novopečena kreatorica dječje odjeće na Instagramu je napisala što je sve naučila o sebi samoj u protekloj 2020. godini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

‘Što sam naučila o sebi u 2020.-oj?

Da sam nepopravljivi optimist, iako uglavnom živim spremna na najcrnji scenarij, opravdavajući to pozivanjem na realnost.
Da me zbog toga život često pozitivno iznenadi, jer se iz svakog zla izrodi štošta dobroga i pozitivnog.
Da su stabilna obitelj i bliski prijatelji ono što mi čuva unutarnji svijet od potresa.
Da preživljavam unatoč svemu i da se čupam radeći na nekom svom idealiziranom bajkovitom svijetu u kojem odrastaju sretna djeca.
Da je sreća put, a ne destinacija’, napisala je Nikolina Ristović na Instagramu.

Foto: Instagram

Slični članci