Make your day different

Logo Cover

Kraljica Rania sve je očarala u kaputu s ‘it’ detaljem koji odiše tihim luksuzom, a ispod radara nisu prošli ni chic dodaci slavnog potpisa

Jordansku kraljicu Raniju nešto rjeđe imamo prilike vidjeti u javnosti u odnosu na većinu drugih plemkinja, a svakim svojim pojavljivanjem iznova briljira na modnom polju. Supruga kralja Abdulaha II. poznata je kao jedna od najbolje odjevenih dama na svijetu, a u svojim kombinacijama vješto kombinira klasiku i vruće trendove, što je dokazala i posljednjim outiftom u kojem se pojavila na proslavi 25. jubileja kralja Abdulaha II.  Članica jordanskog dvora glavnu ulogu stajlinga dodijelila je moćnom kaputu s trendi detaljima, a nezapaženo nisu prošli ni dodaci slavnog potpisa…

Jordanska Kraljica Rania uvijek je vrlo visoko na top ljestvicama najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora, a njezin stil mogao bi se opisati kao ženstven i klasičan, no uvijek s pomalo otkačenim detaljima.

Svako pojavljivanje 53-godišnje plemkinje pravi je modni događaj, a i ovoga puta servirala je kombinaciju koja ne prolazi ispod radara.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Royal Fashion Police (@royalfashionpolice)

Kralj Abdullah II. obilježio je 25 godina vladanja otkad je zasjeo na tron 7. veljače 1999. godine, a tim povodom održana je svečana ceremonija u jordanskoj palači.

Kao što je bilo za očekivati, u fokusu se našao stajling jordanske plemkinje, koji objedinjuje neke od vrućih trendovskih komada.

Supruga kralja Abdulaha II. nosila je dugi, tamnosivi vuneni kaput s asimetričnim, preklopnim detaljima čiji dizajn potpisuje francuska kuća Dior.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Rania Rajwa Style (@raniarajwastyle)

Zgodna plemkinja isfurala ga je u stilu haljine, a oplemenila ga je chic dodacima slavnog potpisa.

U ruci je tako nosila crnu torbicu s ručkom iza čijeg dizajna stoji francuska kuća Louis Vuitton, a kao točka na ‘i’ došle su sive naočale retro štiha s potpisom talijanskog brenda Brunello Cucinelli.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci