Make your day different

Logo Cover

Franka Batelić: 26. svjećica na rođendanskoj torti i jedna romatnična (i dovitljiva!) poruka ljubavi njezinog zaručnika Vedrana Ćorluke

Franka Batelić danas slavi svoj 26. rođendan, a ovaj poseban dan prvi joj je čestitao njezin zaručnik, hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka! Setom njihovih zajedničkih fotografija i jednom dirljivom porukom ljubavi, nogometaš ruskog nogometnog kluba Lokomotiv, na najljepši je mogući način čestitao rođendan ženi s kojom će uskoro izmjeniti bračne zavjete…

Da su Franka i Vedran nakon šest godina veze još uvijek beskrajno zaljubljeni jedno u drugo, vidljivo je iz svake objave njihovih zajedničkih fotografija koje ovaj markantni nogometaš ponosno dijeli sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama. Ipak, poznati par danas ima poseban razlog za slavlje budući da je Franka proslavila svoj 26. rođendan!

Sretan rođendan mojoj boljoj polovici! ❤️🎉🎊 Damo, stariš! – napisao je Vedran o opisu fotografija na svom Instagram profilu, a kadrovi najbolje svjedoče njihovoj ljubavi.

@corlukav05_14
@corlukav05_14
@corlukav05_14

 

Šestogodišnja ljubavna priča poznatog para biti će okrunjena brakom nakon što završi Svjetsko prvenstvo. Intimna ceremonija održat će se u Istri, a Franka i Vedran ovaj predah koriste kako bi definirali posljednje detalje za dan kada će se jedno drugom zakleti na vječnu ljubav.

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci